2777
2789
عنوان

شکر نعمت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 55 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه عزیزم نی نی یار گفت براش تاپیک بزنید

خب بزنیم بعدش چی بشه اگه باشه خودش جواب میده شما تک کردید خدا کنه سر عقل اومده باشه 🤲😢

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

انشاالله که حالش خوبه و صرفا کاربری ش رو عوض کرده

جالبه که برای دیدن حیوانات در باغ وحش....باید پول پرداخت کنند و بلیط تهیه شود سپس اجازه دیدن حیوانات را دارند.......................ولی بعضی ها خودشان را رایگان و مفت به اشتراک میگذارند تا دیده شوند.................البته شاید هیچ هنر و اصالتی ندارند که با آن دیده شوند و افتخار کنند ...با خودشان میگویند با اندام خودمان را به نمایش میگذاریم تا جلب توجه کنیم .....اندکی فکر

ان‌شاء سالم باشه دعا میکنم براش

درسته زندگی گاهی خیلی سخته ولی واقعا چرا باید راه حلش خودکشی باشه

منکه تجربیات افرادی که با خودکشی زندگی پس از مرگشونو دیدن و برگشتن دیدم گفتن عذابش بدتر از این دنیا بوده و از کارشون پشیمون بودن

یادمون باشه تو دعاهامون اینم بخوایم بتونیم انقدر مقاوم شیم که راه های دیگه جز خودکشی و آسیب زدن به خودمون، بتونه کمکمون کنه🤍

ان‌شاء سالم باشه دعا میکنم براشدرسته زندگی گاهی خیلی سخته ولی واقعا چرا باید راه حلش خودکشی باشهمنکه ...

واقعا درسته 

سختی زیاد هست تو زندگی

ولی میگذرن 

عزیزترین های آدم هم فقط مدت محدودی واسه اون شخص ناراحت میشن بعدش همه براشون عادی میشه و یادشون می‌ره 

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
از صبح چند بار گفتی شاید کلا نیاد سایت یا با کاربری دیگه بیاد ازدواج کرده بچه داره حتما که نباید ذهن ...

عزیزم گفتم شاید کسی راهی بلد باشه که ازش باخبر بشیم 

ببخشید اگه ناراحتتون کردم 

الان تاپیک رو قفل میکنم

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹