ابجی گلم من قبول نمیکنم پیشنهاد دوستی دارید ویدید ،من حدث میزنم چیزی میخواید بگید ولی نمیخواید دیگران ببینن،من شرمندم امری دارید همینجا بگید،در رابطه با ناراحتیم هم فقط میخواستم بدونم چرا از من بدتون اومد ،تو اون تایپیک اون خانوم که اومده بود از هایده تعریف کرده بود ،شما ودوسدتون امدید گفتید هایده برا خانوم بازا میخونده و جاش تو جهنمه و... یکبار هم گفتم خدمتتون منظور من از اینکه گفتم ادم نماز هم نخونه می هم بخوره اشکال نداره فقط یه مورد رو رعایت کنه اونم اینبود خلاصش که هرچی رو برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند ،هرچی رو که برای خودت نمیخوای برای دیگران هم نخواه،من خودم توزندگی این رو کردم شیوه خودم ،مثلا اگه یه خانومی رو میبینم تا بخوام اصلا فکری در موردش بکنم سریع میگم خوب الان اگه این زن من بود خواهر من بود من دوست داشتم چه فکری دیگران در موردش بکنن یا چه فکری نکنن ،چند وقت پیش یه وسیله ای پیدا کردم قیمتی ،اتفاقا دسدم هم خالی بود ولی زود تو ذهنم مجسم کردم این برای منه و گمش کردم دوست دارم کسی که پیدا میکنه چیکارش کنه این رو ،که خوب چند تا نوشته چسبوندم به در و دیوار و کوچه که یه وسیله پیدا شده تلفنم رو هم گذاشتم،ولی نه نماز میخونم نه روزه میگیرم نه زیارت میرم،باوجود اینکه خانواده خودم و همسرم خیلی مذهبی هستن،مثل شما با موسیقی هم مشکل دارن،
خلاصه که خیلی پر حرفم فک کنم
یاحق