2777
2789
عنوان

یعنی میشه یروز ماها خوب باشیم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 17 پست
اصلا اصل حضور شما در سایت زنونه از پایه غلطه.  مثل خاله زنکا میاید اینجا که چی بشه خب؟

در جواب https://www.ninisite.com/user/discussion/385a8358-d215-44c0-b94c-a2f1174a9044/همه-دنیام-

پسرم

ببخشید هرکاری کردم نتونستم به این پیامتون در اینجا جواب ندم یه بحث منطقی بود تو اونیکی تایپیک شما و اون دوستتون همه# دنیامششرم و اونیکی زات۷۷۷#  تشریف نداشتید خیلی مودبانه حرف میزدیم ،که یک دفعه شما ها تشریف اوردید استدلال های من رو دیدید و چون جواب منطقی نداشتید زدید به صحرای کربلا ادعای کرامات میکنه و اصلا اقایون اینجا چیکار میکنن و که البته من اشنا هستم با این شیوه شما دقیقا مخصوصا همه دنیام پسرم دقیقا مثل این سلطنت طلب ها میمونید وق‍تی تو بحث کم میارن شروع میکنن به فحاشی البته شما فحاشی نکردید ولی جور دیگه زدید به صحرای کربلا ،در مورد اون حرفی که گفتم یه راضی هست که ادم رو عاقبت به خیر میکنه این حرف حضرت علی به مالک اشتر هست یه جمله عرفانیه و عمیق هست که بازم نمیگم چون یکی از شما بدجور پیگیرش هست و میپرسه ونم بهش میگم کاش زود قضاوت نمیکردی 

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی گلم من قبول نمیکنم پیشنهاد دوستی دارید ویدید ،من حدث میزنم چیزی میخواید بگید ولی نمیخواید دیگران ببینن،من شرمندم امری دارید همینجا بگید،در رابطه با ناراحتیم هم فقط میخواستم بدونم چرا از من بدتون اومد ،تو اون تایپیک اون خانوم که اومده بود از هایده تعریف کرده بود ،شما ودوسدتون امدید گفتید هایده برا خانوم بازا میخونده و جاش تو جهنمه و...   یکبار هم گفتم خدمتتون منظور من از اینکه گفتم ادم نماز هم نخونه می هم بخوره اشکال نداره فقط یه مورد رو رعایت کنه اونم اینبود خلاصش که هرچی رو برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند ،هرچی رو که برای خودت نمیخوای برای دیگران هم نخواه،من خودم توزندگی این رو کردم شیوه خودم ،مثلا اگه یه خانومی رو میبینم تا بخوام اصلا فکری در موردش بکنم سریع میگم خوب الان  اگه این زن من بود خواهر من بود من دوست داشتم چه فکری دیگران در موردش بکنن یا چه فکری نکنن ،چند وقت پیش یه وسیله ای پیدا کردم قیمتی ،اتفاقا دسدم هم خالی بود ولی زود تو ذهنم مجسم کردم این برای منه و گمش کردم دوست دارم کسی که پیدا میکنه چیکارش کنه این رو ،که خوب چند تا نوشته چسبوندم به در و دیوار و کوچه که یه وسیله پیدا شده تلفنم رو هم گذاشتم،ولی نه نماز میخونم نه روزه میگیرم نه زیارت میرم،باوجود اینکه خانواده خودم و همسرم خیلی مذهبی هستن،مثل شما با موسیقی هم مشکل دارن،

خلاصه که خیلی پر حرفم فک کنم

یاحق

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،