2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با نمک و اب اینا

خوبه ولی نباید خودت برداری بده روزشنبه یاچهارشنبه یکی برداره البته بایدشب قبلش بذاری زیرسرش 

باشمع وپنبه وموم عسل وتخم مرغ هم خیلی خوبه 

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

تهرانم

رفتم الان سرچ کردم گفتم شاید مطب توی تهران زده باشه

اما نداره همچنان کرجه

باز کار از محکم کاری عیب نمیکنه اسمشو میگم

اگر ناچار شدید و نزدیک بودید مراجعه کنید

یکی از بستگانم ک کلا حرف نمیزد و بیماری داشت

ایشون خوبش کرد خیلیییییییی سال پیش ک اصلا کسی نبودش...

اسمش نادیا مدنی هست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آخی

منم بچه بودم لکنت شدید داشتم،درست یادم نی  چه سنی ولی اوایل دوره ابتدایی ، دو سه سال داشتم این مشکل رو

بعد خوب شدم، اول دبیرستان تا حدودی برگشت ولی باز خدب شدم

الان سخنرانی میکنم بیا و ببین😁

ان شالله بچه شما هم خوب میشه

من خودم سعی میکردم آروم و شمرده حرف بزنم تا کم کم خوب شدم، مشکلمم این بود تند حرف میزدم و بقیه نمیفهمدن برا همین میگفتن آروم حرف بزن و از اونجا من لکنت گرفتم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

تهران

اگه تبریز بودی میگفتم می‌رفتی پیش یه خانمه بچه دوستم اینجوری شد رفت پیش اون خانمه خوب شد 

البته من خودم تهرانم

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️