2777
2789

اگر یهویی لکنت گرفته

روانشناسی ک تخصصش کودکه ببینه علت رو تشخیص بده

برای برطرف کردن کمکتون کنه

علت رو بفهمه درمان راحت تره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچه سریعتر ببرش مشاوره حتما همین فردا پیگیر شو از بهترین حالت از یه چیز مسخره ترسیده بدترین حالت زب ...

میبرمش پیش مشاوره ولی فایده نداشته

نه تجاوز نبوده ولی نمیدونم چرا اینطوری شده  اوایل عید کاملا چند روز خوب شد ولی الان هرچب زور میزنخ حرف بزنه نمیتونه

ترسیده از چیزیسعی کن اروم و بدن استرس تو یه شرایط خوب ازش بپرسیخدای نکرده کسی ازارش نداده باشه

دختر من دوماهشه همش تو خواب بد میپره دستاشو باز میکنه میترسه خطرناکه یعنی ؟

پسر منم اینطور شد.  عالی حرف می زد ولی تو دو نیم سالگی دیگه حرف نزد.  بیبی دیجیتال شد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اگر یهویی لکنت گرفتهروانشناسی ک تخصصش کودکه ببینه علت رو تشخیص بدهبرای برطرف کردن کمکتون کنهعلت رو ب ...

اره یهوبی شد ولی اولش کم بود طوری که خودمم نفهمیدم لکنته ولی الان نمیتونه حرف بزنه

اره یهوبی شد ولی اولش کم بود طوری که خودمم نفهمیدم لکنته ولی الان نمیتونه حرف بزنه

حتما روانشناسی ک تخصصش کودکه پیدا کن

بعدش اون علت رو ک پیدا کرد

ببینه ناشی از ترس خاصی نیست اتفاقی نیوفتاده

بعدش ببرید گفتار درمانی 

خوب میشه نگران نباش

پیگیر باشید یقینن جواب میگیرید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم الان زمان طلایی نباید از دستش بدید اول از همه هر روان شناسی با سواد نیست ببر پیش کسی که واقعا همه از کارش تعریف کنن

در همون حین ببین این خیییلی مهمه حتما گفتار درمان ببر خاله من گفتار درمان میگه اینجور کیسا اگه زود مراجعه کنن خیلی زود به حالت قبل حرف میزنن ولی اگه دیر شه ممکنه کلا نتونن حرف بزنن پس حتی اگه دلیل هم پیدا نکردی گگفتار درمان رو برو

بچه ای که یهو اینجوری میشه دلیلی داره باهاش صحبت کن نه درباره مشکلش اصلا دیگه در این باره باهاش حرف نزنین 

ببهش بگو که تو مادرشی میتونه بهت اعتماد کنه بعد باهم نقاشی بکشید از چیزایی که ناراحتتون میکنه بهش بگو چی خیلی ناراحتت میکنه یا میترسونتت برام بکش خودت هم بکش مثل یه مسابقه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید