2777
2789

بعضی از چشمها انرژی‌شون زیاده

بعضی از زبان ها

فکر ها...

اصلا خلقت خدا خیلی عجیبه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

خو تعریف نکن دیگه از هرکی بدت اومد تو دلت تعریف کن😂😂😂

من کلا نفرینهامم میگیره هیچوقت نفرین نمیکنم دیگه 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چقدر خجالت کشیدم مخصوصا ساعت طرف شکست بعد اصلا بخدا قصد حسودی و بد هم نداشتم همینجوری تعدیف کردم

آفرین دقیقا

من جدیدا دیگه تعریف نمیکنم از چیزی

میگم الان به زبون میارم یه چیزش میشه میگن چشمم شور بوده🫥

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نه اصلا خوب نیستآدم جلو بقیه رسوا میشه

من آرزوهای خوب  و چیزای خوبم نمیگیره

چشم شورم و نفرینم خوب میگیره 

درباره نفرین خاطره بد دارم خبر عروسی یک نفر که خیلی بهم ظلم کرد شنیدم همونجا همون عصر ارزو کردم کاش بمیره شب عروسیش مرد بخدا تصادف کرد 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

من چقدر خجالت کشیدم مخصوصا ساعت طرف شکست بعد اصلا بخدا قصد حسودی و بد هم نداشتم همینجوری تعدیف کردم

من یه بار داشتم پاهای شوهرمو لگد میکردم، شوهرم ورزشکار بود گفتم وای عجب پایی

چندروز بعد کرونا گرفت 10کیلو یه ماهه کم کرد پاهاش شد نی قلیون😂😂😂

از اون موقع همش تهدیدش میکنم

یه بارم داداشم خواست بره بیرون دیدم خیلی خوشتیپه بهش گفتم مراقب خودت باش رفت بیرون خفتش کردن😂

هنوز بعد 15سال از جمله ی مراقب باش وحشت داره😂

من آرزوهای خوب و چیزای خوبم نمیگیرهچشم شورم و نفرینم خوب میگیره درباره نفرین خاطره بد دارم خبر عروس ...

وای باورنکردنیه

چرا منم مثل خودتم

منم آهم بد میگیره

من یه بار داشتم پاهای شوهرمو لگد میکردم، شوهرم ورزشکار بود گفتم وای عجب پاییچندروز بعد کرونا گرفت 10 ...

😂😂😂😂