2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم. شوهرم کلا خیلی خرما میخوره منم باید بخورم یا همین که شوهرم گرمی میخوره کافیه

هر روز قبل از هر چیزی سه تا دونه فلفل سیاه قورت بده،خودت و همسرت ناشتا یه قاشق معجون بخورید( عسل دارچین زنجبیل گردو و بادوم و پسته)شوهرت صبح و شب دو استکان عرق کاسنی بخوره شما اصلا نخور،لبنیات حذف،غذاهاتون رو پر از دارچین و ادویه و فلفل سیاه کن ،چیپس نمکی و پفک و تخمه و خیار شور بخورید،تا میتونید توت فرنگی و گلابی بخورید هر دو،تا سه ماه رعایت کنید بعد اقدام کنید در حین اقدام هم رعایت کنید،توی اقدام اول شما باید ... بشی،و رابطه کامل و عمیق باشه و زود بلند نشو،از زمان پاکی یک شب در میون تا موعد بعدی ،

نه عزیزم  تنبلی دارم  چند ماه اقدام کردم نشد حالا دارم دندونام رو درست میکنم انشاله از ماه ...

منم تنبلی داشتم ولی فقط از خدا میخواستم بچه دارشم یه درصد به جنسیت فک نمیکردم 

اما خدا یه پسر بهم داد بعدش که دیگه تنبلیم رفع شد پرو شدم دومی رم پسر میخواستم اما دختره همین که الان باردارم دلم میخواست دو تا پسر داشته باشم یه دخترم بیارم که داداشاش بزرگتر از خودش باشن خخخ

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

منم تنبلی داشتم ولی فقط از خدا میخواستم بچه دارشم یه درصد به جنسیت فک نمیکردم  اما خدا یه پسر ...

خوبه که خوشبحالت یه دختر یه پسر 

رژیم دختر خیلی سخته خیلی کم جواب میده 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
خوبه که خوشبحالت یه دختر یه پسر  رژیم دختر خیلی سخته خیلی کم جواب میده

بر عکس من فکر میکنم دختر دار شدن راحته نیاز به تقویت نیست و تا دلت میخواد لبنیات و سردی بخور راحت میشه از بعد پاکی هم نزدیکی تا ۴ روز بعد از ۱۶ پری هم نزدیکی تا پری بعدی 

بر عکس من فکر میکنم دختر دار شدن راحته نیاز به تقویت نیست و تا دلت میخواد لبنیات و سردی بخور راحت می ...

البته الان که هنوز پسرم نوزاد ولی شوهرم خیلی دختر دوست خودمم دوست دارم یه روزی یه دختر گیرمون بیاد

واسه همین باید رژیم دختر بگیریم سردی اصلا نمیسازتم شیر و لبنیات حالم بهم میزنه شوهرمم اصلا سردی نمیخوره 

برعکس رژیم پسر خیلی باحاله تخمه و پفک فست فود هر چیز خوشمزه و مقوی بخور حالش ببر تازه باید ارضا هم بشی دیگه بهتر 😁😁

البته الان که هنوز پسرم نوزاد ولی شوهرم خیلی دختر دوست خودمم دوست دارم یه روزی یه دختر گیرمون بیاد ...

خب چیزای پر کلسیم بخور مثل بادوم فقط کنجد نخوری ها

خب چیزای پر کلسیم بخور مثل بادوم فقط کنجد نخوری ها

البته چند سال بعد 

دعا کن این سال زمونا باردار نشم یکم تهوع سرگیجه دارم ترس ورم داشتم هنوز سه چهار ماه بیشتر نداره هنوز پریود نشدم 😦