2777
2789
عنوان

استرس شدید 😭😫

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 21 پست
ما هم این دوران سختو گزروندیم.من الان نزدیک 28 سالمه. وقتی 12 سال پیشمو نگاه میکنم که برای درس و امت ...

خب برای اینکه شغلم خوب سه باید امتحان رو خوب بدم

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان درساتو کامل بخون بعد بخواب درسو برای یادگیری بخون نمره خوبی هم میگیری

باور کن نمیشه فردا صبح می‌خوام بخونم

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

خب برای اینکه شغلم خوب سه باید امتحان رو خوب بدم

خوب شدن شغلت بستگی به کنترل استرس ات و توکل بر خدا و تلاشت هست. نه اینکه استرس بکشی. من تو عمرم خیلی امتحان دادم هر امتحانی با استرس رفتم خراب مردم هر کدومو با بی خیالی رفتم موفق شدم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خوب شدن شغلت بستگی به کنترل استرس ات و توکل بر خدا و تلاشت هست. نه اینکه استرس بکشی. من تو عمرم خیلی ...

چون استرس انگار مخ آدمو ازکارمیندازه منم وقتی استرس دارم خراب میکنم هرچیم بلدم یادم میره

چون استرس انگار مخ آدمو ازکارمیندازه منم وقتی استرس دارم خراب میکنم هرچیم بلدم یادم میره

نمی دونم مخو از کار می اندازه. یا از خدا دور میکنه. خلاصه این تجربه به آسونی به دست نمی آد. باور کن شغل و پول و درآمد خوب همه اش به وقتش جور میشه خدا کمک میکنه. اصلا به استرس کشیدن و خودتو کشتن نیست. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا