2777
2789
سریال طنزه چقد سخت میگیرینکم سر نون خ ما کوردارو مسخره کردن

نه عزیزم ما که حرفی نزدیم اما تاپیک میزنن در مورد مون که مردای شمالی همه بی غیرت و معتادن، اتفاقا ما خودمون بیشترین تماشاگر این فیلم هستیم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره والا، اینهمه چرت و پرت راجع به ما شمالیا می‌سازند و مسخره مون میکنن حرف نمیرنیم ، اونوقت اینجا م ...

کسی که اینجور میگه بی فرهنگه شعورش انقدر نمیرسه که کل مردم یه شهر رو با هم جمع نبنده شمالی ها انگار پشت چشم یسری رو گرفتن بدجور دارن میسوزن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
یعنی سریال اینجوری شمالیا رو نشون میده یا کلن میگم

شاید نتیجه کلی از این فیلم میگیرن و اینطوری میان اینجا تاپیک میزنن، ما خودمون مثلا تو اطرافیان و خانواده هایی که باهاشون نسبت داربم به خدا قلیون و سیگار و مشروب و ازین چیزا اصلا نداریم، مرد شمالی معروفه به خانواده دوستی و اهل خانواده بودن، من ندیدم به خدا و نشنیدم کسی دست روی زنش بلند کنه ، موردی که روزانه شاید دهها یا صدها تاپیک در موردش زده میشه اینجا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃