2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست
وااای کارتونای ایرانی سمندون چاق و لاغر اون لاشخوره که صداش میپیچید بچچچه‌هااا سلامت باششششیدتو بچه‌ ...

🤣🤣🤣🤣🤣واقعااااا. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمدونم کسی یاهومسنجرُ یادشه یا نه

توو یاهو یه کدی داشت وقتی داشتی با کسی توو پی‌وی چت میکردی براش میزدی BUZZ ، کل صفحه چتش میلرزید تا بیاد جواب پیام بده

یاهو چت ، رووم‌های یاهو

یادش به خیر

سکه چه ربطی به زنگ داشت ؟ 😂 دهه چند ؟

فکر کنم دهه نودی هستی نه هشتادی

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

حسن یک حسن دو... حسن دنده به دنده، حسن چرا نمیخنده، حسن نوکر بنده، حسن بشقاب پرنده 🤣

پ پ پینوکیو پدر ژپتو

گو گو گوربه نره روباه مکار

یکی دیگه هم بود حرف حرف نوروزیه

تکه کلامهای فرهاد بود فرت و فرت، اینــــه، بلـــه، 

یه چی میگیا، ای بابا محبوب،  

بچه ها کدوم دهه شصتیها بازی برو برو از بهشت بیا  رو یادشونه اسم انگشتر، گردنبند و .... میزاشتیم رو خودمون

گنجشک لالا، سنجاب لالا.... آمد دوباره ، مهتاب لالاکی گلنار رو یادشه دهه شصتیها، چاق و لاغر، توشیشان، ...

خواهر بزرگم برای خواهر کوچیکم میخوند .چاق ولاغر با ماشینشون توشیشان وقتی اسب وسط در گیر کرد و توشیشان فهمید مادرش هست .بچگی تمام سریالهای بزرگسال رو نگاه میکردیم .زندان آلکاتراز. 

کیفا رو میز خودتونم از کلاس بیرون  

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤