2777
2789
عنوان

ندا خانووم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست
اینجوری نگو عشق من بخدا بیشتر شرمندت میشم من تا دنیا دنیاست مدیون مهربونی و لطفی که در حقم میکنی هست ...

قربون لطفت نفس، من انجام وظیفه میکنم و خودمو خدمتگذارت میدونم پس باهام راحت باش ❤️

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش خواستم اگه میشه بازم بهم لطف کنی و راجب دو نفر بهم بگی راجب خودشون و شخصیتشون جفتشونم آقانیکیش ...

اونیکه متولد دوازده شهریور هست کمی مغرور ودرونگراست و با همه قاطی نمیشه، کینه توز و متوقع ولی از نظرانرژی جسمانی قویه مگر اینکه خودش بخواد تنبلی کنه ، باید حتما انگیزه ای در زندگیش باشه تا به خودش برسه وگرنه شلختگی میکنه،اون پوست کلفت و زمخته اما از نظر روحی و قلبی حساس و شکننده هست، تقریبا با ثباته و میتونه بخشنده باشه، زیاد عاقل نیست اما میشه گفت از نوعی بینشو کاردانی خاص خودش برخورداره، میتونه نق نقو بشه ولی اصولا خندانه..

راستش خواستم اگه میشه بازم بهم لطف کنی و راجب دو نفر بهم بگی راجب خودشون و شخصیتشون جفتشونم آقانیکیش ...

اونیکه متولد دوازده آبان هست پسری با روحیه ی حساس اما اسکلت این روحیه قویه، میتونه رها کنه و بیخیال بشه، با محبته، حافظه ش نسبتا ضعیفه و فراموش کاره،کمی ضعیف هست و گاهی چاخان میکنه یا دروغ میگه، منفی بافیش کمه اما وجود داره، از نظر میل جنسی قویه ولی با ثبات نیست، کمی تنوع طلبی داره و هیجاناتش متغیر هستن، کمی باهوش،جذاب و نکته سنجه.

قربون لطفت نفس، من انجام وظیفه میکنم و خودمو خدمتگذارت میدونم پس باهام راحت باش ❤️

قربونت برم عشق من اینطوری نگو تو در حق من لطف میکنی خواهری قشنگم🧡💙💚🤍♥️💜💛

💛💜🤍♥️💚💙🧡💛🤍♥️♥️💚💙🧡💛💜🤍💚💙🧡💛💜🤍💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙💙🧡💛💜🤍♥️💚💙💙🧡💛💜🤍🤍💚💙💙🧡💛💜🤍♥️💚💙💙🧡🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜♥️♥️💙💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💙💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙

💛💜🤍♥️💚💙🧡💛🤍♥️♥️💚💙🧡💛💜🤍💚💙🧡💛💜🤍💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙🧡💛💜🤍♥️💚💙💙🧡💛💜🤍♥️💚💙💙🧡💛 ...

عاشقتم ❤️💋🥰🌹

اونیکه متولد دوازده شهریور هست کمی مغرور ودرونگراست و با همه قاطی نمیشه، کینه توز و متوقع ولی از نظر ...

ندا بانو یه سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده میشه اینم بهم بگی لطفا بنظرت جفتشون خیلی از من بدشون میاد؟

از تو بدشون نمیاد ، جفتشون میتونن دوستت داشته باشن، هر کدوم به نحوی ، با توجه به مدل ذاتشون.

ولی عاشقت نیستن