2777
2789
عنوان

یه فیش تو ماشین شوهرم پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4570 بازدید | 59 پست
اینارو ببین

بله عزیزم. من ژکوند رو فقط یکی دوبار دنبال مردم. حس کردم متفاوته با این. حق با شماست

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

زردیس من کاملا بهت حق میدم که ژوکوند باشی چون سالها محبت شوهر و روابط جنسی خوب رو تجربه نکردی،پس طبیعیه که بری به سمت روابط آزاد.

و چون سنت بالا رفته تندتند تجربه میکنی که بالاخره یه چیزی رو تور کنی.

فقط بدون الان با پول شوهرت پول کافه و رستوران رو حساب میکنی بعدا میخوای چکار کنی.

یکی رو پیدا کن که بخاطر خودت بخوادت نه جیبت.

امیدوارم طعم خوش زندگی رو بچشی.

من با خوندن تاپیکای ژوکوند اصلا جا نخوردم دقیقا منتظر همچین تاپیکایی بودم.

چون انسان بالاخره کم میاره مگه اینکه خیلی خیلی قوی باشه

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زردیس من کاملا بهت حق میدم که ژوکوند باشی چون سالها محبت شوهر و روابط جنسی خوب رو تجربه نکردی،پس طبی ...

ولی من جا خوردم

نه به خاطر هر فیدبکی که مختاره تو زندگیش نسبت به مسایل زندگیش نشون بده

جا خوردم چون هی رفتم تاریخ تایپیکای ژوکوندو چک کردم با تاریخ تاپیک‌های زردیس و دیدم ای وای 

ای وای از اینکه همیشه انگشت اتهاممون به سمت دیگریه و‌ … 

هر چی بگم‌ قضاوته و باید پیش خدا پاسخگو‌باشم

خیلی تو شوکم‌از اینکه تنها کسیو که سالها پیگیر تاپیک‌هاش بودم و همیشه نگران و ناراحت اوضاع خودش و دخترش بودم وجه دیگه ای ازش دیدم

ناراحت نیستم ولی خیلی تو شوکم

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
زردیس من کاملا بهت حق میدم که ژوکوند باشی چون سالها محبت شوهر و روابط جنسی خوب رو تجربه نکردی،پس طبی ...

من حتی نرفتم اکانت ژوکوند رو ببینم تا بفهمم چه خبره و کیه 

اونقدر که خسته و داغونم

ولی دررهر صورت ممنون که مثل خیلیای دیگه قضاوتم نکردی

من حتی نرفتم اکانت ژوکوند رو ببینم تا بفهمم چه خبره و کیه اونقدر که خسته و داغونمولی دررهر صورت ممنو ...

زردیس جان کاربری ژوکوند ژکوند نه. ژوکوند

خیلیییی زندگیش شبیه شماست. از لحاظ خانواده داداشاش دخترش همسرش

گرچه اگه ژوکوند هم هستی من بهت حق میدم. آدم تا یه جایی کشش داره

فقط مواظب دخترت باش. تنها پناهش تویی

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
زردیس جان کاربری ژوکوند ژکوند نه. ژوکوندخیلیییی زندگیش شبیه شماست. از لحاظ خانواده داداشاش دخترش همس ...

ممنونم عزیزم 

من کاربریه دیگه ای ندارم

ولی در هر صورت حواسم به دخترم هست

سلام زردیس جان

سالهاست که کاربریمو بستم و فقط خاموش میخونم ولی در گذشته و همین کاربری و کاربری های قبلی هم صحبت شدیم

همیشه شما رو توی ذهن دارم بارها به کاربریتون سر زدم و الان بعد چند سال بخاطر شما عضو شدم 

شاید پیام من برای شما مهم نباشه اما برای من مهمه این حرفهارو بهتون بزنم

احدی حق سرزنش شما رو نداره من نوعی در جایگاهی نیستم درست و غلط رو به شما گوشزد کنم

شما مثل هر ادم دیگه ای ممکنه اشتباه کنید

من تمام تاپیک های شما و تمام تاپیک های ژکوند رو خوندم

چی شما رو به این سمت سوق داد که از رفتار بیمار گونه یک مرد به دنبال علاقه بگردید؟

جز خانواده بیمار و همسری بیمار تر؟

من نمیخوام شمارو تشویق کنم

اشتباه اشتباهه

ولی کی و چی باعث شد؟

توان شما به عنوان یک زن تا کجا بود؟

دلم میخواد بگم به عنوان یک زن میفهممت بهت حق میدم و درکت میکنم

ولی زردیس نازنین مراقب باش چون راهی که اشتباهه اشتباهه و تاوانش رو فقط ما پس میدیم

برای خودت و دختر گلت بهترین هارو از خدا میخوام

سلام زردیس جان خوبی عزیزم،خیلی به فکرتم، راستی طلاهات رو فروختی یا نه امیدوارم خونه خریده باشی

سلام عزیزم ممنونم ازت نه فعلا نفروختم البته الانم ارزون شده 

سلام زردیس جانسالهاست که کاربریمو بستم و فقط خاموش میخونم ولی در گذشته و همین کاربری و کاربری های قب ...

سلام عزیز دلم ممنونم از لطفت و پیام زیبات 

ولی اون اکانت واقعا من نیستم 

باور کن هنوز هم نرفتم نگاه کنم ببینم چیا نوشته اصلا

ولی در کل ممنون از پیام دلنشیت 

کاملا درست میگی .......

زردیس خیلی بی‌اراده و ضعیفه حتی تلاشی هم نمیکنه تا بهتر بشه

زردیس جان کاربری ژوکوند ژکوند نه. ژوکوندخیلیییی زندگیش شبیه شماست. از لحاظ خانواده داداشاش دخترش همس ...

الکی میگه بابا.به نظرت میشه دونفر انقد نگارششون شبیه هم باشه حالا این هیچی موضوع های پیش اومده دقیقا مثل هم بعدم تو هر دوتا کاربری تاپیک میزنه و میره😁 حالا میاد میگه اصلا برام مهم نیس هرجور دوس داری فکر کن یا دعوتت نکردم تو تاپیکام. الان به نی نی یار میگم چک کنه 

من حتی نرفتم اکانت ژوکوند رو ببینم تا بفهمم چه خبره و کیه اونقدر که خسته و داغونمولی دررهر صورت ممنو ...

باشی هم انکار نداره. آخه طرز بیان و مشکلات و سکنات و.... ژوکوند با شما مو نمی زنه . مگه میشه دو تا آدم همهههههه چیه زندگیشون و فن بیانشون و مشکلاتشون و جنس تاپیکاشون انقدرررررر یکسان باشه؟ امکان نداره. 

2790
2778
2791
2779
2792