2777
2789
😟😟من کلا ادم ترسویی هستم خیلی ترسو از همه چیز زود میترسم.عایا کسی مثل من هست

من از سوسک‌خیلی میترسم ولی مثلا رعد و برق رو‌خیلی دوست داارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیدار از تهران

سه شبانه روزه کلا شیش ساعت خوابیدم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
بيدار مشهد

التماس دعا دارم عزیزم. اگررفتی زیارت از طرف من بگو یه نفر هست  دستش به هیچ جا بند نیست ، بگو دستامو بگیرن . خیلی تنهام 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
همراه همسرت از یاسوج رفتین عسلویه پول پارو می کنین نه؟خواهر منم اونجاست،خودمم پریروز برگشتم

من گچسارانیم نه یاسوجی بعدشم کدوم پول پارو کردن حقوقمون یه تومنه این پول پارو کردنه😐

من گچسارانیم نه یاسوجی بعدشم کدوم پول پارو کردن حقوقمون یه تومنه این پول پارو کردنه😐

چساران و یاسوج،هر دو لر هستین دیگه فرقی نکی کنه که، یه تومن!! خدایی مگه حقوق یه تومنم داریم! خودت اینقد میگیری یا همسرت؟

چساران و یاسوج،هر دو لر هستین دیگه فرقی نکی کنه که، یه تومن!! خدایی مگه حقوق یه تومنم داریم! خودت ای ...

خیلی فرق میکنه دوتاش یه شهر جداس فقطم لر نیستن ترک نشینم تو گچساران هست. شوهرم حقوقش یه تومنه.خداروشکر زندگیمونم خوبه