2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه تو زن خوبی نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 51 پست
آخه مستقیم هم نمیگه متلک میگه حالا خوب بود به جای کمک تو کار که بعدها ازش ده برابر در میاد پول پسرشو ...

خیلی جدیش گرفتی به بهونه کارو مشغله تا میتونی ازش دور باش

فک کردی اون الان خوشحال میشه درآمدت ده برابر بشه؟

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت شدم واقعا

پس سعی کن ی گوش در و یه گوش دروازه باشه 

مادرشوهر من از من بهتر گیرش نمیومد . دختری ک با مادرشوهر تو یک ساختمون بشینه . تر و خشکش کنه . قبل اینکه تودش چیزی بخوره غذای اونو بده . چواب بی احترامی هاشو با سکوت بده . کم گیر میاد . اما بازم دهنش بازه همه جا

برامم مهم نیس . من ثواب و اجر کارایی ک براش میکنم گذاشتم واسداخرتم‌

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

خیلی جدیش گرفتی به بهونه کارو مشغله تا میتونی ازش دور باشفک کردی اون الان خوشحال میشه درآمدت ده براب ...

من که اصلا وقت ندارم دم به ساعت. برم هر موقع هم همو میبینیم میگه خب من اگه ببینم کاری سود نداره جمعش میکنم منظورش با منه آخه کدوم کاسبی یهو سود میده 

مثلا میشینه میگه عروس فلانی باباش بهش انقد ماشین کادو داده خب یعنی چی این حرفا منم بابام اگه پولدار ...

تو هم از کارهایی که مادرشوهرها یا شوهرا واسه زنشون کردن بگو

آدم بی منطقیه

احتمالا کمی هم حسادت میکنه

به حرفاش توجه نکن 

اصلا ذهن خودت رو درگیر مادرشوهر نکن

تمرکزت بذار تو آموزشگاهت موفقیت خودت و شوهرت اونجاس

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
تو هم از کارهایی که مادرشوهرها یا شوهرا واسه زنشون کردن بگوآدم بی منطقیهاحتمالا کمی هم حسادت میکنه

بابا پریروز بود رفته بودیم مراسم ختم عمه شوهرم بعد پسر عمو شون‌و زنش اومد یه کاره اومده میگه دیدی ماشین زنشو اینو باباش داده بهش و این انداخته زیر پای مهدی ...خب به من چه 

به حرفاش توجه نکن اصلا ذهن خودت رو درگیر مادرشوهر نکنتمرکزت بذار تو آموزشگاهت موفقیت خودت و شوهرت او ...

خودم اعصابم خیلی خورد آموزشگاه هنوز سود خوب نداره اما خب کاسبی همینه 

مثلا بقیه چکار میکنن؟

عروسی لاکچری. عقد لاکچری سرویس طلای لاکچری. هدیه سر عقد. دور و بر فامبلا شوهرتو نگاه کن و بزن تو سرش. بگو شکر خدا بابام اینکارو کمک کرد راه انداختیم. بابای فلانی که هیچ کاری نکرد برا پسرش که شوهر من باشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عروسی لاکچری. عقد لاکچری سرپیس طلای لاکچری. هدیه سر عقد. دور و بر فامبلا شوهرتو نگاه کن و بزن تو سرش ...

خب اونا که عروسی شون لاکچری هست حتما جهاز خودشون هم عالیه 

مثلا میشینه میگه عروس فلانی باباش بهش انقد ماشین کادو داده خب یعنی چی این حرفا منم بابام اگه پولدار ...

انقدر بدم میاد از این حرفا از لحن صحبتا انگار ارث نداشته باباشونو خانواده ما باید پس بده من درجا میگم اره فلانیم به پسرش داد دیگه ادامه نمیدم خودش میفهمه

بابا پریروز بود رفته بودیم مراسم ختم عمه شوهرم بعد پسر عمو شون‌و زنش اومد یه کاره اومده میگه دیدی ما ...

به شوهرت بگو باهاش حرف بزنه

یا خودت چندتا حرف آماده کن به وقتش خرجش کنی

وای خدا چه رو مخ و فضوله

این تا این سنش تربیت نشده دیگه آدم نمیشه