2777
2789
میگه حقوقت که دریافت میکنی مشترک هست🙄😬

به خاطر هزینه ها و وضعیت گرونی مرد ها دنبال زن شاغل میرن این طبیعیه ولی این از حالا داره برای پولت خط و نشون میکشه. اینکه تو پولت رو چجوری خرج کنی به خودت مربوطه. راستش خوشم نیمد ازش

قطعا وقتی زن تو بیرون کار کنهمردم تو خونه کمک میکنیهمچی دوتایی

اینا ایده آل هست منم موافق حرفات هستم ولی مرد ایرانی زیر بار نمی ره من خواستگارم این حرف رو زد که زندگی مشترک هست و دوتایی و اینا بعد بهش گفتم پس توی کار خونه باید مشارکت داشته باشید گفت نه من هر وقت دلم خواست یا مریض بودی کمک میکنم منم ردش کردم بسیار خوشتیپ و هوش قیافه تحصیل کرده و... بود ولی سر همین ردش کردم 

برای مرد ایرانی این حرفا جا نیافته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خاطر هزینه ها و وضعیت گرونی مرد ها دنبال زن شاغل میرن این طبیعیه ولی این از حالا داره برای پولت خ ...

خب پس پول اونم یه خودش مربوطه😂😂😂😐یعنی پی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اینا ایده آل هست منم موافق حرفات هستم ولی مرد ایرانی زیر بار نمی ره من خواستگارم این حرف رو زد که زن ...

اکثریت اره شمام درست میگی

ولی خب من شوهر خودم خیلی کمک حال منه

به درامدمم اصلااا کاری نداره

ولی میگه همین که زحمت میکشی در صورتی که میتونی بخوری بخوابی برام باعث افتخاره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

هر ادمی وظیفشه کار کنهدر عوض حقوق برابر بگیرهکسی که تو جامعه مفید نباشه برای چی هست اصلاشده حتی یه ش ...

آره درسته هر آدمی وظیفشه کار کنه

این که زن کارهای خونه، بچه به دنیا آوردن و تربیت و رسیدگی به بچه رو انجام میده کار نیس؟؟ اینا مفید نیس؟؟

فقط بیرون از خونه کار کردن و  درآمد داشتن کار محسوب میشه؟؟

بعدشم من نگفتم زن نباید شاغل باشه گفتم که خاستگار نمیتونه همچین وظیفه ای تعیین کنه اول راه

آره درسته هر آدمی وظیفشه کار کنهاین که زن کارهای خونه، بچه به دنیا آوردن و تربیت و رسیدگی به بچه رو ...

قبل از بچه دار شدن خیر همه ادما خونشونو رسیدگی میکنن

بعد بچه دار شدن چرا کاملا مفیده و باید همسرش حتی حقوقی که به بخاطر از بین رفتن موقعیت کاریش هست رو بهش بده

همین که اکثر مردا تو کارهای خونه کمک نمی کنن همین کار خونه هم خودش کلی کاره پس

اون از بی عرضگی اوناست

اون از بی عرضگی اوناست

بی عرضگی کی دقیقن زن یا مرد؟

خب دیگه متاسفانه اکثر مردا تو کارهای خونه کمک نمی کنن و توقع دارن خانم هم در آمد بیاره هم به کارای خونه رسیدگی کنه

اون مردی که شما میگی خیلی کمه

بی عرضگی کی دقیقن زن یا مرد؟خب دیگه متاسفانه اکثر مردا تو کارهای خونه کمک نمی کنن و توقع دارن خانم ه ...

مرد دیگه:/

ادم سالم باید کار خونرم بکنه کار بیرونم

مردای ایرانی اکثریت پررو تشریف دارن

مرد دیگه:/ادم سالم باید کار خونرم بکنه کار بیرونممردای ایرانی اکثریت پررو تشریف دارن

دیگه حالا از بی عرضگی باشه یا هر چیز دیگه

بخاطر همین میگم که مردای ایرانی ظرفیتش رو ندارن دیگه

البته نه همشون اکثریت