2777
2789
عنوان

خانمایی که همسر های خوبی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 105 پست
اسی مجردی ؟اگر مجردی از من بشنوتو نامزدی دریچه قلبت رو ببند فقط مغزت رو باز کن خواهر خودم عاشق شد بد ...

درسته ممنون عزیزم 

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

سنتی 20سالگی صرفاً برای ازدواج هیچ دعایی نکردم ولی از بچگی نمازام آول وقت اغلب روزه هامو می‌گرفتمدائ ...

ورمز موفقیتم احترامی هس که به همسرم میزارم

فوق‌العاده زندگی خوبی دارم طوری که زبانزد فامیل خودم وهمسرم هستیم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست بودیم ۴ساله خوبه

چقد الان ب یه کاسه گوجه سبز احتیاج دارم 😭😭😭😭

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

چه جالب اکثرا سنتی بودن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من چند روز پیش عشق واقعی رو دیدم توی بیمارستانیه خانمی بیشتر از یکماه بود که بستری بوددو تا بچه نوجو ...

ای خدااا کاش همیشه همه ی عشقا اینجوری باشه دقیقا عشق واقعی خیلی خیلی قشنگه🥺❤️ 

برا من عشق دوست داشتن همراه با احترام و همدلیه

بنظرم احترام حتی از عشق مهمتره 

عشق بدون احترام در نهایت یه جا میون خستگی کلافگی تو بحث و دعوا کم میاره 

ولی وقتی پای احترام وسط باشه و عاشق هم باشی تا ابد برنده این🥲❤️

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

باعشق 

هم دانشگاهیم بود دوست بودیم ولی محترمانه ومعقولانه

همیشه توهرکاری اجباری چیزیو ازخدانخواستم همیشه گفتم اگر صلاحمه جور شه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بنظرم سنتیا موفق ترن چون احساسی تصمیم نمیگیرن البته سوءتفاهم نشه برعکسشم هس

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ای خدااا کاش همیشه همه ی عشقا اینجوری باشه دقیقا عشق واقعی خیلی خیلی قشنگه🥺❤️ برا من عشق دوست داشتن ...

اصلا اینی که دیدم واقعا عجیب بود

خدا نگهشون داره برای هم

فکرشو کن تو بدترین شرایط

بیشتر از یکماه اینطوری حواسش به همسرش باشه و حتی یک اخم کوچیک نکنه یا کلمه ای نگه که دلش بشکنه

به بچه هاش هم می‌رسید

میگفت آشپزی بلدم ولی بدون زنم خونه صفایی نداره.... نمیتونم آشپزی کنم برای بچه ها

کاش همه اینطور مردی کنارشون باشه

دیگه آدم نه از مریضی و پیری میترسه نه از ناتوانی و یا مثلا از دست دادن زیبایی و جوونی و ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ای خدااا کاش همیشه همه ی عشقا اینجوری باشه دقیقا عشق واقعی خیلی خیلی قشنگه🥺❤️ برا من عشق دوست داشتن ...

این خود ِ خود ِ عشق بود

فقط عشق واقعی میتونه صحنه ای که دیدمو توجیه کنه .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اصلا اینی که دیدم واقعا عجیب بودخدا نگهشون داره برای همفکرشو کن تو بدترین شرایطبیشتر از یکماه اینطور ...

دقیقا همینطوره 🥺❤️خدا برای هم نگهشون داره 🥺😍

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

بله. شغلش اخلاقاش. حتی یه اسم خاصی رو بیشتر دوس داشتم اسمشم همون شد

خب الحمدالله خوشبخت بشید

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

همسر خوب چجوریه 

چه ویژگی داشته باشه همسرخوبه؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

۲۶ 

۴ سال دوست بودیم  دعوا کردیم حرف زدیم چندبار تا جدایی رفتیم همو شناختیم  

دعا نگرفتم اعتقادی ندارم حقیقتش به نظرم قدرت خدا بالاتر از هرجیزیه  

یبار یادمه سال دوم دوستیمون سر یه موضوعی دعوا کردیم شدید خیلی عصبانی بودم به پیشنهاد دوستم زنگ یه دعا نویس زدم کلی چرتو پرت گفت راجبش که منو بترسونه گفت ۴ تومن میکیرم طلسم بدم  

منم گفتم ۴ تومنو خرج خودم میکنم نهایتش یه کیس بهتر پیدا میکنم پول مفت نمیدم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792