2777
2789
عنوان

معرفی فیلم🥰🌈☁🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 19 پست
شما هم اگر فیلمی فکر میکنید من ندیدم معرفی بفرمایید 🫠چون همین آزمایش فیلادلفیا رو ندیده بودم (البته ...

الان فیلم هم پیمان و 

ملاقات با جو بلک و

سرنوشت عجیب بنجامین باتن 

توی ذهنمه اینا خیلی قشنگه عاشقانه ی کلاسیک هست

فیلم فضای میان ستاره ای هم خیلی قشنگه حتما دیدی 

فیلم قوی سیاه هم خیلی خیلی قشنگه به نظرم همه ی دخترا باید ببینن

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
Philadelphia Experiment

ممنونم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان فیلم هم پیمان و ملاقات با جو بلک وسرنوشت عجیب بنجامین باتن توی ذهنمه اینا خیلی قشنگه عاشقانه ی ...

برای اولی اگر از این سبک خوشتون میاد دونده هزارتو هم خوبه ؛ سینمایی شبح ۱ و شبح ۲ خوبه ؛ سینمایی تندرشکن خوبه ؛ کینگز من که خیلی خوبه (همه اینها اکشن های نسبتا علمی تخیلی هستن)

از فیلم coma 2019 هم احتمالا خوشتون بیاد اکشن علمی تخیلیه.

درمورد دومی just like heaven رافلو قشنگه ؛ ایستگاه بهشت شهاب حسینی قشنگه ولی ممنون چون اون فیلم برد پیت رو میخواستم نگاه کنم ولی یادم رفته بود

درمورد سومی نمونه اون مدلی یادم نمیاد ولی فروشگاه عجیب آقای مگوریوم از داستین هافمن قشنگه

برای اینتراستلار هم نمونه ای یادم نمیاد ولی مثلا فیلم های مکعب جالب بودن (ترسناکه) یا فیلم تماس جودی فاستر خوب بود 

نمونه قوی سیاه هم یادم نمیاد ولی مثلا عصبانی ترین مرد بروکلین از میلا کونیس و رابین ویلیامز خیلی قشنگه ؛ من تونیا هستم مارگو رابی یا بعضی از فیلم های ساندرا بولاک مثل نابخشودنی و جعبه پرنده مشکلات زنان رو نمایش میده

(:

برای اولی اگر از این سبک خوشتون میاد دونده هزارتو هم خوبه ؛ سینمایی شبح ۱ و شبح ۲ خوبه ؛ سینمایی تند ...

من حتی اسم این فیلم ها رو نشنیده بودم (: واقعا ممنونم ازت

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه