2777
2789
عنوان

بیاین ختم صلوات 🥹

39 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ختم صلوات میذارم هرکس هرنیتی داره تعداد صلوات پیام بذاره 

انشاءالله ثوابش برسه به روح همه رفتگان شهدا، شهدای غزه، آزادی فلسطین نابودی اسرائیل

و

🌻بنیت فرج امام زمان عج الله 

🕯آمرزش همه رفتگان(بدوارث و بی وارث و شهدا) 

💕بخت گشایی

🌾رزق و روزی 

🪴بچه دارشدن

🏠خانه دارشدن مستاجرین

⛓️آزادی زندانیان نابودی اسرائیل 

شفای بیماران و بیماران روحی وجنگی🇵🇸

افزایش حجاب فاطمی

شهید #سیدحسن_نصرالله : همه مردمانی که در این سال‌ها زندگی می‌کنند روز #قیامت در مورد فلسطی# ن ، مورد سوال قرار می‌گیرند. چه گفتند؟ چه کردند؟ چه چیزی در این راه تقدیم کردند؟

😢🇵🇸

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۴

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بیشتر ببینید

این عکس ببنید هر انسان آزاده ای دلش برحم میاد 😭 هرچند کشورهای آمریکایی و اروپایی هرروز درخیابانن برای پایان نسل کشی درغزه

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید