2777
2789
عنوان

راستی بچه ها میدونید مرگ خیلی ب ما نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 39 پست
من دوس دارم بمیرم ن ک بگم غمی دارم هاولی راستش دوس دارم بمیرم

من تقریبا بیشتر دور بری هام دوس دارن بمیرن نمیدونم چرا! 

همه افسرده هستن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید باورتون نشه ولی من تقریبا هروز بهش فکرمیکنم و چقدرم که راحته و زود هضم میشه اینکه یهویی بدون هی ...

اخه منی ک ن بیرون میرم ک تصادف کنم

ن‌مریضی دارم

چطور میخام بمیرم؟

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

دلیل اینک دوس داری جوون بمیری چیه !؟از زندگیت راضی نیستی یا اینک از دوران پیری بدت میاد ؟

نه از زندگیم راضیم

آره پیری رو دوست ندارم حس میکنم همه چی یکنواخته

دوست دارم تا وقتی هیجان دارم بمیرم نه زمانی که دیگه پیر و از کار افتاده میشم

کاربری مال ۲ نفره🦥

منم نمیترسم ازش یا مهم نیست چه زمانی اتفاق بیوفته برام 

ولی خیلی از گناهانی ک کردم میترسم و اینکه با این کارم چه چیزی در انتظارمه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

اخه منی ک ن بیرون میرم ک تصادف کنمن‌مریضی دارمچطور میخام بمیرم؟

ناشکری نکن خدا قهرش نگیره قد خودتو بدون و شکر کن سالمی و در امانی از بلاهای دنیا

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

پدر شوهر من نه بیرون رفت نه هیچ مریضی داشت یهو بدون دلیل وسط حیاط خونه اش ایست قلبی کرد حتی به بیمارستان هم نرسید روزت که سر برسه مرگ سراغت میاد 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
ناشکری نکن خدا قهرش نگیره قد خودتو بدون و شکر کن سالمی و در امانی از بلاهای دنیا

خدایا شکرت

اما دوس دارم تو جوونی بمیرم

پدر شوهر من نه بیرون رفت نه هیچ مریضی داشت یهو بدون دلیل وسط حیاط خونه اش ایست قلبی کرد حتی به بیمار ...

کاشکی روز من زودتر برسه😅

دوستان به قبر تنگ و تاریک و پر از مار و …هم فکر کنین. 

درسته جسم بعد از مرگ مثل لباس تن میمونه ولی خب… 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دیشب از۱۲شب تا۲صبح من بامرگ دست وپنجه نرم کردم ولی بخاطرپسرم نمیخوام فعلاتسلیم شم یه حس بدودردعجیب توی وجودم بودکه حس میکردم دارم سکته میکنم هیچکس روهم صدانزدم ولی نمیخوام بمیرم بخاطربچم😢