2777
2789
عنوان

جهيزيه من🤤🌱😍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهیییی چه حسی داره  😍با دل خوش استفادشونو ببری وخوشبخترین باشین 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

مبارکت باشه خوشگلم به خوشی استفاده کنید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مبااارکههه 🥰🥰

خیلی این رنگ قشنگه 

به دلخوش استفاده کنی 

اوخییی 

پرت شدم به ۱۶ سال پیش که 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

مبارکه ولی بشخصه این رنگی دوس ندارم حس میکنم چرکه

شروع شد😅

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
مبارکا باشه خانومممم ان شاء الله به دل خوش استفاده کنی😍😍❤️❤️❤️

مرسی خوش قلب جانم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

به به مبارکه دلخوش استفاده شون کنی خوشبخت و عاقبت بخیر باشی

ممنونم گلم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

مبااارکههه 🥰🥰خیلی این رنگ قشنگه به دلخوش استفاده کنی اوخییی پرت شدم به ۱۶ سال پیش که

مرسی جانم🥹الهی

مبارك باشه منم همين رنگي گرفتم

عه خیلی خوش رنگه نبارکه عزیزم