2777
2789
عنوان

معلم بچم تو گروه گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 95 پست
اتفاقا به بچتون بگین تا آدمای بی فرهنگ نباشن ویژگی های خوب آدم بافرهنگ مشخص نمیشه

کاش ویژگی بافرهنگی بچم معلوم نبود ولی همه با فرهنگ بودن مجبور نبودیم با یه مشت احمق سرو کله بزنیم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا الان اسی میاد تا پیکو قفل میکنهیا میگه من پیشنهاد اش دادم بقیه خندیدنیا میگه این سوال خواهرشوهر ی ...

تویکی از کاربرای باتجربه ای دقیقا👌 😅😅😅😅

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

شاید رفته توگروه خانوادگی کمکش کنن جواب مارو بده😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂💀

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

الان همگی میگید استارتر میخواست مسخرس کنه خنده دار بود همه نفری دارید همون کارو میکنید

ماسرزنشش کردیم ازکار زشتش کی مسخرش کرد،نکنه کاربری دیگه اش هستی😂😂😂

بچه ها حالا یچیزی گفته بنظرش خنده دار اومده چون شاید نمیشه قابلمه بزرگ و وسایل و این چیزا برد و پخت ...

می‌تونست به کار سختیه

توی طبعیت بدون امکانات خارج از توانه

جابه جایی وسایل و سرو آش سخته

مثلا یه چی ساندویچی باشه بهتره

خنده داره چیه

چیزی که گفته با چیزی که شما میگید

فرقش 

این کجا و آن کجاست

اون مادرم نظر خودشو گفته 

ایشونم نظر خودشو می‌گفت 

خنده چیه؟

وای گفته آشششششش؟کی گفته آدم آش میخورهمن اصلا تا الان اسم آش نشنیدم.....

مسافرت بودیم برا عصرونه کنار جنگل وایسادیم من گفتم هوس اش کردم شوهرم پرید دو تا کاسه اش خرید کاسه ای ۱۳۰ تومن خوردبم انقد چسبید 

اصلا به نظرم اش فقط تو طبیعت

حالا با اینک ببری اونجا بپزی کار ندارم میشه تو خونه پخت و برد اونجا خورد

بچه ها حالا یچیزی گفته بنظرش خنده دار اومده چون شاید نمیشه قابلمه بزرگ و وسایل و این چیزا برد و پخت ...

میشه

یکی قابلمه رو با خودش ببره

بقیه وسایل ها رو بین خودشون تقسیم کنن

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

می‌تونست به کار سختیهتوی طبعیت بدون امکانات خارج از توانهجابه جایی وسایل و سرو آش سختهمثلا یه چی سان ...

نمی‌خواست نظرشو بگه دنبال جمله ای بود اون خانم رو مسخره کنه تو جمع🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مسافرت بودیم برا عصرونه کنار جنگل وایسادیم من گفتم هوس اش کردم شوهرم پرید دو تا کاسه اش خرید کاسه ای ...

فقط مسافرت شوهر من خوبه

بگی آش 

میگه هرچی دلت میخواد میخرم

آش نمیخرم 

هرچی بگی بابا برای خودت هرچی میخوای بخر برای من آش 

میگه نه دوتا باهم یه چیز دیگه بخوریم

خیلی همسفر خوبیه بنده خدا😂😂😂😂

کجا بزرگش کردن پیاده که نمیخوان برن وسایل با ماشین میبرن دیگه،خود اسی ازآش خندش گرفته

اینو چون از دید ینفر دیگس اره بنظرتون موردی نداره

اما یه تاپیک بود ماکارانی پختن تو سیزده بدر همه میگفتن چکاریه

اینو چون از دید ینفر دیگس اره بنظرتون موردی ندارهاما یه تاپیک بود ماکارانی پختن تو سیزده بدر همه میگ ...

خب اون به جای قابلمه پلوپز برقی برده بود ،شما  اون تاپیکم فکر کنم فقط شنیدین