2821
2789

انشاءالله خدا شفاشون بده 

با ترس و استرس و نگرانی نمیتونی کاری پیش ببری 

آسیب مغزی در چه حده؟ 

باید کفش آهنی بپوشی چون تازه شروع سختیاتونه 

فیزیوتراپی ، گفتار درمانی ، تشک سلولی مواج 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشاءالله خدا شفاشون بده با ترس و استرس و نگرانی نمیتونی کاری پیش ببری آسیب مغزی در چه حده؟ باید کفش ...

سآل ۹۷ سکته کرد چقد درمان کردم تا راه افتاد

من،انتخابی می کنم تازه و متفاوت،قدرتمندترو حمایت کننده...
انشاءالله خدا شفاشون بده با ترس و استرس و نگرانی نمیتونی کاری پیش ببری آسیب مغزی در چه حده؟ باید کفش ...

خیلی آسیب دیده مغزش

ببین یه چی میگم اگه سنت بالای ۳۰باشه کنی بهتر درک می کنی 

کمتر باشی گارد میگیری 

سعی کن کم کم با شرایط کنار بیایی و دل بکنی که هم واسه مادرتون بهتره ، خودخواه نباش به خاطر دل خودت نخواه که با هر شرایطی بمونه 

ببین یه چی میگم اگه سنت بالای ۳۰باشه کنی بهتر درک می کنی کمتر باشی گارد میگیری سعی کن کم کم با شرایط ...

دکتر گفته ۲درصد اگ زنده بمونه میره نباتی خییییییلی وابسته هم بودیم خیلی زیاد سخته دل کندن

به طرز عجیبی شرایط مون مثل همه 

با این تفاوت که مادر من ۴۳ سالگی سکته کردن و الان ۱۸ ساله سرجاش افتاده 

و سکته ی آخرشون سال ۹۹ تیر خلاص بود و وارد زندگی نباتی کرد

و هنوز خداروشکر شکر نفس می کشه ولی ......

پس هر روز برو دیدنش ، براش از خوشیات بگو ، .... حرفهای قشنگ ، اگه خواهر و برادر داری از اونام همینو بخواه یه مادر هیچی نمی خواد جز عاقبت بخیری بچه هاش از شما خیالش راحت بشه و آسوده 

به طرز عجیبی شرایط مون مثل همه با این تفاوت که مادر من ۴۳ سالگی سکته کردن و الان ۱۸ ساله سرجاش افتاد ...

ای وای خدا صبر بده چقدر سخت کمکی دارین؟؟؟

پس هر روز برو دیدنش ، براش از خوشیات بگو ، .... حرفهای قشنگ ، اگه خواهر و برادر داری از اونام همینو ...

من سابقه غش نداشتم الان همش غش میکنم مادرم پیش خودم بود همش 

دکتر گفته ۲درصد اگ زنده بمونه میره نباتی خییییییلی وابسته هم بودیم خیلی زیاد سخته دل کندن

سختهههههه خیلی هم سختههههه برای یه دختر دل کندن از مادر یه جور مردنههههههه ولی موندن تو اون شرایط برای خودش خیلی سختتره ، وبخواهیم تو اون شرایط سخت فقط به خاطر ما بمونند نهایت خودخواهیه

به طرز عجیبی شرایط مون مثل همه با این تفاوت که مادر من ۴۳ سالگی سکته کردن و الان ۱۸ ساله سرجاش افتاد ...

چ فایده نباتی از خدای متعال برای مادرتون لباس عافیت آرزو دارم 

سختهههههه خیلی هم سختههههه برای یه دختر دل کندن از مادر یه جور مردنههههههه ولی موندن تو اون شرایط بر ...

چ روزگاری شده برامون یا خدا فقط خودت کمک کن

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز