2777
2789
آریامهر

من پسرمو خواستم بزارم آریامهر ثبت احوال اجازه نداد گذاشتم آریا

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاه قاطی اسما نکنید اصلا جذاب نمیشه ، و از همه شنیدم از این اسما حس خوبی نمیگیرنمن خودم اینجوریم که ...

همینو بگو

یکی از فامیلای ما قصابه سوادش در حد خوندن و نوشتنه بعد اسم بچه‌را گذاشته شاهان🤭

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

یاد فیلشاه افتادم🐘

خدا خفت نکنه🤣🤣🤣🤣

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

امضات؟ البته اگه ناراحت نمیشی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

تو اینستا دیدم چند نفر گذاشتی بودن اسم پسراشونو

یه سریا هم مجبورن شدن بذارن آریانمهر

عقل همیشه در تعقیب عرزشی بود...اما اون ازش سریع تر میدوید😔

امضات؟ البته اگه ناراحت نمیشی

پسر کوچولوم بود عزیزم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

😂😭امضاتو به حای پیشرفت ، بیشرف دیدم چرااا

وا یا خداااا باید عوضش کنم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
تو اینستا دیدم چند نفر گذاشتی بودن اسم پسراشونویه سریا هم مجبورن شدن بذارن آریانمهر

اره منم دیدم الان پسر من ۸سالشه اونموقع خیلیی گیر دادن