چند جلسه رفتین و کامل جواب گرفتین ؟؟من موهای پان ۴۰ ۶۰ درصد کامل ریخته بقیش هم نازک در اومده ولی کوتاه دستم هم همینطور کوتاه در میاد و نازک یعنی نشون نمیده خیلی ۷ جلسه رفتم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من هفت جلسه رفتم یه جلسه دیگه میرم و تا شارژر بعدی،منتها هر چی. زمان بگذره بیشتر بازگشت داره به من ...
دقیقا من سی درصد در اومده حالا یه جاهاییش هم هفتاد درصد اما باردار شدم دیگه نمیتونم برم تازه احساس میکنم هورمونام قاطی کردن بیشتر دارم موی زائد درمیارم جاهایی که هیچ وقت نداشتم و همینطور رشد موهام بیشتر شده و انگار یه جاهایی موهام بیشتر داره میاد بیرون
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
دقیقا شما جواب گرفتین چند جلسه رفتین ۱۰۰ درصد موها ریخت یا بعضی هاش نازک شد ؟؟
برا دستام نازک شد یه جاهاییش
یه قسمت هاییش هم کلا ریخت
برا بقیه قسمت های بدنم هم کلا ریخته بود
هشت جلسه رفتم فکر میکنم
اما بعضی ها نمیدونن همراه با لیزر قرص تقویت مو هم میخورن که این خودش جوابدهی لیزر رو تقریبا صفر میکنه
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من پوستم فک کنم حساسه منم جایی که رفتم همینجوری بود
همه جا باید اینجوری باشه
اون لیزر آخه رو بدن همه امتحانش میکنن