2777
2789

گلم محبت کن خواهشا تو رو خدا دعا کن  انشالله همین روزا خیلی زود پدرم کار ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و ساعت کاریش ۲۴ ساعته و هر روز هفته باشه 🥹

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر نمازم دعا میکنم عزیزم🦋

ممنون گلم 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا بره دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و اصلا اذیت نشه الهی😔

تو رو خدا خیلی دعام کن همین روزا خیلی زود ارتوسرجری و جراحی دو فک و  چانه و لبخند لثه ایی کنم و خیلی خوشگل و بی عیب و بی نقص شم و اصلا درد نکشم و اذیت نشم و دو فکم رو هم قرار بگیره 😔

تو رو خدا  بدون شر و دردسر و دعوا خیلی راحت خدا برا من و عزیزانم همیشه پول جور کنه و هیچ وقت محتاج هیشکی نشیم من و عزیزانم 😭

لطفا و تو رو خدا دعا کن همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭

گلم لطفا و تو رو خدا به اسم کاربریم خیلی دعا کن از ته دل خدا به من و عزیزانم (مادرم و خواهرم و مامان بزرگم و خاله هام و داداشام و بچه‌ای خاله هام)سلامتی و عمر خیلی طولانی و دل خوش و موفقیت و خوشبختی و آرامش و خوش شانسی و آبرو و خوش اقبالی و رزق فراوان و آسایش و زیبایی و عزت و اعتبار و سربلندی به من و عزیزانم بده و محتاج هیشکی من و عزیزانم نشیم انشالله 😔🤲🏻

تو رو قرآن دعا کن هر کی من و عزیزانم رو کتک زد و بهمون تهمت زدن و توهین کرد و هر کی هر ظلم و بدی در حقمون کردن و می‌خوان کنند و هر کی پشت سر من و عزیزانم حرف بد زد و هر کی من و عزیزانم رو مسخره کرد و هر کی با احساس من و عزیزانم بازی کرد و انداختمون سر زبونا انشالله خدا جواب ظالما رو بده همین روزا خیلی زود و انشالله هیشکی نتونه من و عزیزانم رو کتک بزنه و توهین و تهمت هیشکی به من و عزیزانم نزنه و هیشکی آبروی من و عزیزانم رو نبره و هیشکی با احساس من و عزیزانم بازی نکنه و هیشکی حق من و عزیزانم رو نخوره انشالله😭

@حنای_من  

@دختر_12  

@محددثه  

@دختر_12 @محددثه

مرسی🌹

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

شکوفه

ظهور امام زمان 

یه خونه تو یه روستای سردسیری کوهستانی پربرف

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

قبول باشه الهی به عالیترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای امضام‌ دعا کنید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم @اعتصامی @مامانبزرگپانیذ @فرانک20 @دل_غمگین @دختری_که_جک_ولش_ ...

سلام گلم

خیلی خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم 

الهی بهترین ها برات رقم بخوره و حاجت روا باشی❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️