2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم منم بعده ۴ روز عقب افتادن امروز بالاخره پریود شدم.۶ ساله منتظرم حسرت یه بی بی چک مثبت به دله من و شوهرم مونده.توی این ۶ سال باره اول بود عقب میافتادم چقدر امیدوار شده بود😔ولی تموم شد.اما ناراحت نیستم و گریه نمیکنم.زندگی در جریانه و عمره ماهاست که داره میگذره پس عمر و وقتمو با گریه حروم نمیکنم.جووونیمو با حسرت بچه و غصه خوردن برای بچه نداشتنم تباه نمیکنم.زندگی لذت های دیگه ای هم داره.مسافرت گردش و تفریح میکنم و از زندگیم لذت میبرم.خدا هرچی که بخواد همون میشه.به وقتش به من و شما هم بچه میده که اگرم نداد بازم شکر میکنم.😊

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
چرا اینطوری اومد!! توروخدا بگید بعده زدن آمپول اچ سی جی چند وقت بعدش تخمک آزاد میشه؟ همین الانم ...

عزیزم بعد از 24تا 36ساعت تخمک آزاد میشه و توی این مدت بهتره نزدیکی داشته باشین.بعد هم همه چیز به خواست خداست.استرس اصلا خوب نیست .سعی کن هم خودت و هم شوهرت آرامش داشته باشین.

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنین.لایک کنین منم براتون میفرستم.ممنون🙏🙏❤❤
عزیزم منم بعده ۴ روز عقب افتادن امروز بالاخره پریود شدم.۶ ساله منتظرم حسرت یه بی بی چک مثبت به دله م ...

آفرین عزیزم ، خیلی ها تا هفت سال بچه دار نمی شن ان شاءالله برای شما هم اینجوری

امیدتون به خدا باشه

بابام،یعنی همه دنیام