2777
2789
عنوان

دختر خاله

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن نیستی دوست داره؟؟ ازدواج سنتی؟

ن سنتی نیس 

ولی الان مطمئن نیستم چون چ ماه پیش دیده بودم باهم چت میکنن ولی حرفا معمولی بود جاریم گفت دختر حاملس منم پیگیر نشدم دیگه چتی ندیدم ولی وقتی اینو گفت خیلی شک کردم ک نکنه باهام رابطه دارن

اینجوری ک لج لجبازی میشه مشکل بزرگ تر میشه

خب پس جوابشو نده بزار اونم حسابی بدتر کنه .همش زن باید کوتاه بیاد 

همینه که زنا از همون اول کوتاه میان که مردا بعدن بدتر سو استفاده کنن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ن سنتی نیس  ولی الان مطمئن نیستم چون چ ماه پیش دیده بودم باهم چت میکنن ولی حرفا معمولی بود جار ...

اه من نمیدونم میخوان با فک و فامیلاشون چت کنن چه مرگشون ازدواج میکنن

من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)
عزیزم چند تا تاپیک اونورتر یکی داشت میگفت حامله ام امشب مچ شوهرمو با دختر داییش گرفتم  فقط خوا ...

منم میخام مطمئن شم اگه چیزی هس جدا شم کار ب اون جاها نرسه 

خدایا کاش پسرای زیر ۳۰ سال خودشون به این درک برسن که هنوز سن ازدواجشون نرسیده،۹۰ درصد مشکلات مال کم سن و سال بودن مرداس 

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤

خانوادم راضی نبودن همش حرفا بابام میاد تو گوشم ک میگفت ن 

از ی طرف نمیخام ساده بگذرم ک بعدن بدتر از این سرم نیاد 

از ی طرف دوسش دارم حتی دلم نمیخاد اسم یکی دیگه بگه

عزیزم کار همسرت خیلی اشتباه بوده شاید فقط خواسته تو رو عصبی کنه با این حرفش ..اما بهتره چند روز  باهاش سر سنگین باشی و بگی که چقدر حرفش وقیح بوده بهش بگو این حرفها خط قرمز هر رابطه ایی بزار بدونه رفتارش چقد زشت بوده 

عزیزم کار همسرت خیلی اشتباه بوده شاید فقط خواسته تو رو عصبی کنه با این حرفش ..اما بهتره چند روز &nbs ...

اگه واقعن چیزی بینشون بوده باشه یا دنبالش باشه هنوز چی من خیلی میترسم

مال تو سنش كم بود مال من بعد هشت نه سال زندگي ميومد پز دوست دختراش رو به من ميداد ،يه روز گفتم اين زنه كيه باهاشي و تازه نگفتي ازدواج كردي گفت اون برو بابا مورانو سوار ميشه خيلي خوشگل و پولداره منم گفتم اگه منم زن عين تو ع ن نميشدم مثل اون تو بيزينس بودم الان بنز سوار بودم بعضي مردا خراب پرستن ربطي به سن هم نداره موجود ذي شعور خدا زياد آفريده

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
مال تو سنش كم بود مال من بعد هشت نه سال زندگي ميومد پز دوست دختراش رو به من ميداد ،يه روز گفتم اين ز ...

چجوری کنار میای ینی امکان داره واقعن حرفش از دل بود بازم تکرار کنه؟