تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله بهار امسال خونه ی بزرگ ویلایی و شیک و نوساز و سه خوابه تو منطقه ی خوب تو مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و زندگی خیلی عالی کنیم الهی😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا دعا کن انشالله امسال دو ، سه بار زیارت عتبات عالیات و امام رضا من و عزیزانم بریم😔
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا دعا کن میم و عین و میم بهم برگردن همین روزا خودشون و خانواده هاشون و خواستگاریم کنن و خیلی عاشقم باشن🙏😭
خدا مادرشوهرم ب راه راست هدایت کنه اهلش کن ،دست از دشمنی برداره ،زندگی وعشق بین منو ...حفظ کنه ،اونم از دشمنی کردن باما خسته بشه ،زندگی مشترک ما ازیادمادرشوهرم بره
من ب خدا سپردمش خودش رحم کنه درستش کنه
انشاالله هممون حاجت روا بشیم فرج و سلامتی امام زمان ی صلوات بفرستین