2789
میدونی بابت این حرفهای زشت میشه ازت شکایت کرد؟تو کجا بزرگ شدی؟؟؟؟

اتفاقا دو تا کاربر هستند دیگه کم کم دارن به مرحله احضاریه رفتن براشون نزدیک میشن شکایت کردم ازشون اما اینو تو یک تاپیک گفتم خانم نی نی یار اومدن خصوصی بهم گفتن که از این به بعد کسی فحش داد توهین کرد فقط گزارش بزن و بحث نکن ما رسیدگی میکنیم !!!!

دو شب پیش دو بار یک کاربر اومد فحش جنسی داد گزارش زدم هم پست هاش هست هم کاربریش که دیروز تاپیک زده نه اخطاری نه تعلیقی 

تازه تعلیق سه روزه طرف پرقدرت برمیگرده...

اگر سایت قاطعانه برخورد میکرد اینها اینقدر وقیح نمیشدن نه اینکه بیاد برای من که دنبال حق قانونیم بودم پیام بفرسته و بگه دیگه چیزی نگو ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتفاقا دو تا کاربر هستند دیگه کم کم دارن به مرحله احضاریه رفتن براشون نزدیک میشن شکایت کردم ازشون ام ...

موافقم سایت فقط حرف سیاسی بزنی تعلیق وگرنه فحش ازاد

من اصلا اینجا حس نمیکنم مجازی هست پشت تک تک اکانتها یک دل حقیقی هست که ممکنه بلرزه با کوچکترین چیزی ...

متاسفانه شرایط جامعه انقدر سخت هست که آدم هرچی داره برا خودشه نباید بگه خب شاید واقعا یکی نداره منم بخدا تمام توانم برا بچم میزارم هنوز دنیا نیومده ولی دلم نمیخواد اذیت بشه 

متاسفانه شرایط جامعه انقدر سخت هست که آدم هرچی داره برا خودشه نباید بگه خب شاید واقعا یکی نداره منم ...

شما همین که تاپیک زدی برای پوشک مطمئنم خیلی مامان مهربون و به فکر نی نی جان هستی و عالی هستی ❤️🥰😍 الهی عاقبت بخیریش رو ببینی 

بیخیال حرف یک آدم عقده ای و ندید بدید ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ادم به غلط کردن میندازن تاپیک نزنه

عزیزم😂💔

تو گناهی نداری سوال داشتی

متاسفانه یه سری آدم ها...... بگذریم 🤦🏻‍♀️

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙🫀

شما همین که تاپیک زدی برای پوشک مطمئنم خیلی مامان مهربون و به فکر نی نی جان هستی و عالی هستی ❤️🥰😍 ...

مممنون عزیزدلم نظر لطفت .برام دعا کن راحت زایمان کنم بچم سالم باشه زردی هم نگیره خیلی نگرانشم.خدا به هممون کمک کنه الهی دل صاف بده بهمون نمیدونم چرا دلا سیاه شده