2777
2789
عنوان

متولدین 80تا 83کیا متاهل کیا مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 44 پست
۸۱ مترم آخر ارشدانشالله از تابستون کلینیک مشغول میشمبه ازدواج حتی یک درصدم فکر نمیکنم

چجوری ۸۱ ای و ارشد؟

خیلی مداوم هم میخوندی و اگه نیمه اولی هم باشی بازم سال اول ارشدت باید باشه

من نیمه دوم ۸۱ ام سال آخر کارشناسی ام

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر گیر نمیاد😔😂

چی بگم🚶‍♀️😂 

ولی جدا نیست پسراب خوبو بردن😂

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

کارشناسی ۶ ترمه تموم کردم بلافاصله ارشد قبول شدم

چ خوب افرین .

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

چجوری ۸۱ ای و ارشد؟خیلی مداوم هم میخوندی و اگه نیمه اولی هم باشی بازم سال اول ارشدت باید باشهمن نیمه ...

شما هم مجردی؟

چجوری ۸۱ ای و ارشد؟خیلی مداوم هم میخوندی و اگه نیمه اولی هم باشی بازم سال اول ارشدت باید باشهمن نیمه ...

میخوای کارت دانشجویی بفرستم عزیزم خیالت راحت شه؟

متولد خرداد ۸۱ م

تابستون ۹۹ دیپلم گرفتم

مهر ۹۹ دانشگاه رفتم ۶ ترمه تموم کردم تابستون ۴۰۲ فارغ التحصیل شدم

مهر ۴۰۳ ارشد قبول شدم

سه ترم خوندم الانم فقط پایان نامه م مونده

مهر ۴۰۲ ارشدو شروع کردم اونور اشتباه تایپ کردم

اگه خیلی پیگیری آیدی بدم بیای کارت دانشجویی بفرستم😂👌

عزیزم دانشگاه آزاد زیاد هزینه داره

ارشدش آره زیاده

این ترم شهریه پایان نامه حدود ۲۵ شد

ولی ترم اول همین ارشد با ۱۲ شروع شد

کارشناسی م سال ۹۹ من ۱۸۰۰ میدادم ترمای اولو ترم آخرش حدود ۵ تومن شد الان خیلی گرون تر شده نسبت به اون موقع

مهر ۴۰۲ ارشدو شروع کردم اونور اشتباه تایپ کردماگه خیلی پیگیری آیدی بدم بیای کارت دانشجویی بفرستم😂👌

ن بابا در اون حد نیس درخواست بدم😂😂

خیلیم عالی موفق باشی

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
میخوای کارت دانشجویی بفرستم عزیزم خیالت راحت شه؟ متولد خرداد ۸۱ م تابستون ۹۹ دیپلم گرفتم مهر ۹۹ د ...

مانشالله چقدر پشتکار داری 

۶ ترمه تموم کردی و اینکه نیمه اولی هستی باعث شده از ما جلوتر بیفتی😁 

همسایه ما خرداد ۸۱عه بچه دومش تو راهه یادبگیر ازش😂😂

شوخی#