2777
2789
دل کینه ای همسر شما زود خاموش نمیشه زمان بر هست زیاد آشکار نباش تا آروم بشه عصبانیت اون خیلی زیاد هس ...

حس محمد چیه ؟ حسش بیشتر میشه ؟

براش عین بقیم یا فرق دارم ؟اگه دارم چرا؟

کی جدامیشیم؟

دل کینه ای همسر شما زود خاموش نمیشه زمان بر هست زیاد آشکار نباش تا آروم بشه عصبانیت اون خیلی زیاد هس ...

ممنون ازتون رای طلاق اومده منتظرثبتشم بچه هاباخودشن گفتم شایدکوتاه بیادیعنی ممکنه کوتاه بیهد؟؟؟؟زنه دیگه هست ؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چرا حالش بد شد یهو ؟ حس وحالی ک داره رو توصیف میکنی ؟ بی حوصلگی واینا ،چی حس میکنی ازش

ممنون ازتون رای طلاق اومده منتظرثبتشم بچه هاباخودشن گفتم شایدکوتاه بیادیعنی ممکنه کوتاه بیهد؟؟؟؟زنه ...

این آتیش جدایی را حسم میگه همون زن که در میان شما هست روشن کرده ببینید همسر شما از یه جهت دیگه داره ساپورت میشه  گفتم بیخیال باش خودش بعد تایم کمی زده خواهد شد 

همسرت خدایش بیشتر شما فکر میکنی تو بیشتر اون را دوس داری همسر شما درون‌گرا هست بیشتر زندگی شما تا ی ...

اونیکه بهم تهمت زده از کارش پشیمون میشه و میاد طلب حلالیت یانه ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
این آتیش جدایی را حسم میگه همون زن که در میان شما هست روشن کرده ببینید همسر شما از یه جهت دیگه داره ...

خداخیرتون بده🙏🙏🙏🙏 یعنی درنهایت برمیگرده ؟؟؟؟ ممکنه بعدطلاق باشه ؟؟؟

خداخیرتون بده🙏🙏🙏🙏 یعنی درنهایت برمیگرده ؟؟؟؟ ممکنه بعدطلاق باشه ؟؟؟

ببیند من به حس ذهن خودم ایمان دارم اگر چه این حس باعث  یه سری بدی ها برای خودم هست اما با تمام قدرت میگم همسر شما بر خواهد گشت ایت حرف من را بعد ها به صحت اون خواهد رسید ببخشید نمیتونم زیاد این سایت باشم در پناه خدا

ببیند من به حس ذهن خودم ایمان دارم اگر چه این حس باعث یه سری بدی ها برای خودم هست اما با تمام قدرت ...

الهیی بهترین هانصیبتون بشع ببخشیدزیادسوال میپرسم اخه زنه سیریشع چی میشع زنه ولش میکنه یاشوهرم یااتفاقی میفته برمیگرده ؟؟؟

میشه بگی م چجور ادمیه؟خانوادش چیپزشکی میارم.

نرمال هست شخصیت اون اما زیاد حرف مادر روش اثر میزاره  فقط اونم بعد زندگی مشترک کم کم درست میشه نا امید نشو از پزشکی سختی داره راهت اما در نهایت قبولی  خستگی را در میاره از زندگیت

نرمال هست شخصیت اون اما زیاد حرف مادر روش اثر میزاره فقط اونم بعد زندگی مشترک کم کم درست میشه نا ام ...

ان شالله ممنون که جواب دادین

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍