2777
2789
عنوان

حس ششم بیا😭😔💔

716 بازدید | 119 پست

صدبار تاپیک زدم کسی نیومد

یه حسه دیگه

میشه بگید کی ازدواج میکنم؟همسرم محمدرضاست؟

اعتقادم ندارید نیاید بااحترام

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

انشالا بهش برسی عزیزم 😭💗🫂

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خانومی معلومه که ازدواج میکنی مگه میشه تا آخر تنها باشی، احساس میکنم محمدرضا واست خوب باشه ولی من همینجوری دارم میگم خودتم باید ببینی چجوریه شخصیتش آیا میخوای باهاش ادامه بدی یا نه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم ازدواج میکنی فقط بیشتر دقت کن وصبر کن چون راهت اشتباهه و داری پافشاری میکنی

ممنون یعنی چی؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

انشالا بهش برسی عزیزم 😭💗🫂

مرسی عشقممم❤️😍✨️

خانومی معلومه که ازدواج میکنی مگه میشه تا آخر تنها باشی، احساس میکنم محمدرضا واست خوب باشه ولی من هم ...

رنگ لباس و چشمم، فصل تولدم

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

عزیزم ازدواج میکنی فقط بیشتر دقت کن وصبر کن چون راهت اشتباهه و داری پافشاری میکنی

حس ششمی؟

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿