2777
2789
من کاری کع از نظرم درستتره رو میگم حالا هر کی یه تصمیمی میگیره فقط پنج شیش سال دیگه که از شهر غریب ب ...

ازدواج فرصته؟ 🤣🤣🤣ازدواج بااین قوانین مانع فرصت های یه زنه، البته شما متوجه حرفای من نمیشید 

یکی از فامیلامون ۴۴ سالشه مجرده داره دکتری میخونهالبته خدا نبخشه من و خالم پشت سرش میگفتیم این سن چه ...

در بهترین حالت ۱۹سالگی دانشگاه. ۲۳ فارغ التحصیلی اونم اگر رشته ۴ ساله باشه. یک سال واسه ارشد بخونه. ۲۵ سالکی تازه ارشد. یک سال واسه دکترا بخونه تاااازه ۳۰ سالگی دکترا اونم برای کسی که بکوووووب درس خونده و به خودش استراحت نداده... چطور به خودت اجازه دادی در مورد سن تحصیل بقیه نظر بدی

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف بو میده

هردومون دکترا هستیم 

هم من هم خاله م

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

در بهترین حالت ۱۹سالگی دانشگاه. ۲۳ فارغ التحصیلی اونم اگر رشته ۴ ساله باشه. یک سال واسه ارشد بخونه. ...

بقولا ۳۰ 

نه ۴۴

ولی کلی گفتم

خواستم بگم دیر نیست

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نه چرا باید دیر باشه؟ زگهواره تا گور دانش بجوی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بله من بعد ارشدم اولویتم ازدواج بود سر کار رفتم و کمتر از یک سال ازدواج کردم و به شدت راضیم و توصیه ...

خب برنامه همه برا زندگی که یکی نیست همه که مث تو برا ازدواج نمردن

ان چه حرفیه! شاید یکی دلش نخواد واقعا رویاش درس باشه!

مثل من رویام فقط علم و علم و علم و سفر .چرا برای همه یه نسخه میپیچن بعضیا و میگن ازدواجت دیر نشه😂

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

خالت انگله خودتم سهمیه ای.

خفه شو دنبال بهونه ای 

اگه نیست !!! پس چرا دیر و زود میکنی بخون دیگه.

برا کوته فکرهایی مثل تو تاپیک نزدم که بدو بدو اومدی حرص دلتو خالی کنی😂😂 متاسفانه تو دیگه فرصتاتو از دست دادی و نمیتونی واسه ایندت برنامه خاصی داشته باشی چون برای نفس کشیدن هم نیاز به امضای آقایی داری🤣🤣🤣

خالت انگله خودتم سهمیه ای.

@niniyar  

2790
2778
2791
2779
2792