درخواست دوستی پذیرفته نمیشود این کاربری دست سه تا دوسته
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم
کاش حالت خوب بشهنفس عمیق بکش گریه کن برو حمومزیر دوش اومدی برا خودت ی ماسک بزن ب صورتت یه جایی دمنو ...
کاش اجازه داشتم بیرون میرفتم یه کنکوری بدبختم منی که شاگرد ممتار بودم الان حتی کتابم نگاه نمیکنم اصلا نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم کاش بمیرم اینقدر غصه بابا مامانمو نبینم
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم
کلا یادتون نره تو یک انسان هستی یک خانم برای تو شاید خودخواهی باشه ولی تو قبل از جایگاه خانواده وهم ...
من ن مادرم ن همسر من یه فرزند خودخواهم
کاش اجازه داشتم بیرون میرفتم یه کنکوری بدبختم منی که شاگرد ممتار بودم الان حتی کتابم نگاه نمیکنم اص ...
تو مجردی فرق داری تلاشت بکن تا ی روزی بهترین براخودت بسازی
اینده خیلییی قشنگبشه برات
خسته ای چندروز ببند استراحت کن بعدش دوباره شروعکن
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
تو مجردی فرق داری تلاشت بکن تا ی روزی بهترین براخودت بسازیاینده خیلییی قشنگبشه براتخسته ای چندروز ب ...
لطفا برام دعاکن
یک عزیزم که تو اسمونه شرمنده اون نشم
میدونی هرچی ازدستشون برمیومد برام کردن نمیدونم چراا اینجوریم هدفم دارما ولی بهش شک کردم که این مال من نیست به خطر همین درسو ول کردم خستم فقط درس خوندن میتونه ارومم کنه اونم نمیتونم برم سمتش
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
زدم ک هرجایگاه خانوادت قبل از همسر بشی و یک مادر کلا یادت نره خودته
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
عزیزم حتما میشی منم میخوام پزشک بشم ولی خستم نمیدونم چیکار کنم وقت مشاوره گرفتم اگه باشه صد ساالم پشتش میمونم ولی هدفم میرسم ولی الان خیلی خستم دلم اشوبه
دیدی یه جایی هستی که انگار قبلناهم بودی ؟این یه دلیل برای اثباتش
وتو هر کاری تو این دنیا بکنی دو باره هم تو یه بُعد دیگه انجام میدید.وحتی فکرهایی که کردی و....
شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره. کاربرمردهستم🧔🧔🧔