کبوتر_دل مدیر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1064 عنوان بیاین اینجا📸 | مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 46 پست بهش فکر کن،اگه قرار باشه الان بمیریحسرت انجام ندادن چه کاری رو میخوری؟ میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍 1404/01/16 | 15:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
volant عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 3504 دیگه مردی چه سودی داره عمل کرده و نکرده تو خاکه داره میگه حسرت چیو میخوریخب حسرت هرچیزیو بخوری دیگه زیر خاکی و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین میماند..
sabaa__76 عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 387 خب بخور همی الان😁😍 اخه باید برم بخرمهوام بارونیهالان بخوام بمیرم نمیتونم کهولی در کل بمیرمم اوکیه حسرتی ندارم
کبوتر_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1064 میترسم واگر نه مالی و اینا اوکیه 🫠🤣 😂😂😂ای بابا میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
کبوتر_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1064 حسرت نمیخورممیگم اخ جون دارم میرم پیش خداااا 🥺🫂❤️🩹 میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
کبوتر_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1064 نمیدونم من چرا بیشتر فکرم رف جاهای منفی🤣 🤣🤣🤣🤣نکنه حسرت چیزای منفی رو داری میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
کبوتر_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1064 حسرت اون عشق پاکی که برای یکی خرج کردمحسرت بوسه اونحسرت سرنوشتم و جوانیم.. 🥺🥺🥺🥺😢😢😢خیلی غمگینِ❤️🩹🫂 میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
کبوتر_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1064 حسرت اینکه چرا این همه گناه کردم و به گذشتم فکر میکنم همشهی خود خوری میکنم هی با خودم میگم واقعا خود ... گذشته اسمش روشه گذشته و رفته خدا ک بخشندس تو چرا خودتو نمیبخشییادت باشه هنوز فرصت زندگی داری از این ببعد میتونی ادم خوب و درستی باشی میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
moooalemmmm عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2333 گذشته اسمش روشه گذشته و رفته خدا ک بخشندس تو چرا خودتو نمیبخشییادت باشه هنوز فرصت زندگی داری از این ... خب آخه واقعا من هیچ وقت هیچی و یادم نمیره و همش منتظرم چوب یکیشون و تواین دنیا بخورم یا هرچی بدبیاری میارم تقصیر اونا میندازم انگار وسواس گرفتم کاش میشد حافظه رو پاک کرد یا یه بار دیگه متولد میشدم
کبوتر_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1064 خب آخه واقعا من هیچ وقت هیچی و یادم نمیره و همش منتظرم چوب یکیشون و تواین دنیا بخورم یا هرچی بدبیاری ... درکت میکنم ولی اشتباه میکنیخودتو ببخش اینا تاثیرات افکاریه ک از بچگی تو مغزمون فرو کردن گناه و ایناتو ب خدا وصلی خدا هم بخشندسپاکسازی کن جسم و روحت رو میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
کبوتر_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1064 سلام گلم رابتتون خوب شد سلام گلم اره عزیزم همه چیز خیلی خوب شه خیلی قدرمو میدونه ومحبت داره میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6287 سلام گلم اره عزیزم همه چیز خیلی خوب شه خیلی قدرمو میدونه ومحبت داره خوب خداراشکر تو خیلی سختی کشیدی ان شاله همیشه خوب و عالی باشی من خیلی نگرانت بودم این مشکلات هستن که رشدت میدهد...