2777
2789
عنوان

سختی های زندگی یک پزشک😞

| مشاهده متن کامل بحث + 44816 بازدید | 153 پست

عزيزم اروم باش مرحله خَيلي خَيلي سختشو گذروندي، سه ماه ديگه با ي انرژي مثبت و روحيه خوبً تلاشتو بكن كه همينً أمسال تخصصي كه ميخوايو قبول بشي، بعدش يكم قسمت عملي كارت بيشتر ميشه، ميريً بيمارستان و به ادما كمك ميكني و اونام با روي خوشً ازت تشكر ميكنن، جون ادمارو نجات ميديً و اونا هم براي پدر و مادرت دعاي خير ميكنن كه از هزارتا انگشتر و كت شلوار ارزش بالاتري داره . نتيجه اين همه تلاشتو ميبيني و خستگي از تنت در ميره 

ببخشید با اجازه یه سوال بپرسم برا پوستم.من پوستم خشکه ویه کم دورچشام سیاه هر روز براسرکار مجبورم کرم پودر بزنم.میشه یه کرم پودر خوب ویه پاک کننده ارایش خوب معرفی کنین دوستان و استارتر.استارتر بازم ببخشیدسوالمو اینجا پرسیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم من مفهممت و اصلا نميگم ناشكري 

چون ميدونم رشته واقعا سختي خوندي و همش درگير بودي 

اين رشته همه جاي دنيا سختترينه 

اگر درست تموم شده يه مدت فاصله بگير يه سفر كوچيك و مفرح برو يه سفر طبيعتي يا زيارتي بسته به روحيت 

يه استاپ موقت داشته باش بعدش دوباره شروع كن 

تو قراره پزشك باشي و دستيار خداي مهربون 

خدا شفا ميده و تو در اين كار شريك خدا ميشي 

به ابعاد خوبش هم فكر كن 

خستگي رو از خودت دور كن 

كلاس يوگا براي ارامش ذهن ثبت نام كن 

يه كم فاصله بگير از كتابات 

سخته ميفهمم چون واقعا پزشكي سخت و نفس گيره 

به خدا توكل كن 

موفق باشي دوستم

خب كمال گرايي و داري بهش ميرسي 

پزشك ها خيلي از نظراجتماعي و مالي تامينن 

هيچ شغلي مثل پزشكي نيست 

البته قبول دارم كه خيلي سختي داره اما آينده درخشاني داره 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   

واااای دخترخاله منم یه روزی حرفای تورو میزد.ولی الان یکی از بهترین جراحای پلاستیک.وپووووولدددااااارررر.😆البته بوستون امریکا زندگی میکنه.ما که همه در حسرت موقعیت اون هستیم.اندکی صبر

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
میدونی یه روزایی رؤیای من بود شبا خوابشو میدیدم روزا تلاش میکردم بهش برسم واقعا نمیدونم چه کاری به ...

اکهه. خو میرفتی دندون.میدونی چقد درسشون اسونه.تازه بشون اینقد که به شما پزشکای عمومی فشار میاد به اونا اصلا.فقط ورودی دانشگاه سخته برا اونا بعد کیف وحال.بهرحال الانم خداروشکرکن .اززندگیت لذت ببر ازهمین سختیها باورکن دوران شیرینی هست بعد که پولدارشدی یاداین روزا میفتی.

کلا رویای همست که برن پزشکی بدون این که بدونن توش چه خبره؛گول ماشین مدل بالای پزشکارو میخورن و نمیدونن پشتش چیه...امیدوارم روزای خوب تو هم برسه هرچند که جوونیت پاش رفته ولی جبران میشه نگران نباش؛از الانم نا امید نشه هنوز کلی دیگه مونده

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
میدونی یه روزایی رؤیای من بود شبا خوابشو میدیدم روزا تلاش میکردم بهش برسم واقعا نمیدونم چه کاری به ...

درس زیاد خوندی تلاش زیاد کردی زمان رسیدن به خواسته واقعیت طولانیه برای همین یکم خسته شدی از لحاظ روحی که همش رفع میشه یه دورانی هم من اینجور شدم اما میگذره همششششش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم درس خوندن واقعا سخته

حالا پزشکی و غیر پزشکی تمام وقت و زندگیت رو میگیره و آدمو پیر میکنه.مقاطع بالا منظورمه.

پزشکی درساش سخت تره

اما در آینده بین شما که پزشکی خوندی با کسی که دکترای رشته دیگه خونده خیلی تفاوت میافته. 

حداقلش اینه که میدونی آخرش یه نقطه روشن پیش رو داری به امید خدا

خیلی از رشته ها هیچ کور سویی ندارن

اما بازم فرقی نداره خسته ای و حق داری که شکایت کنی. یه مقداری بزار کنار برو یه تفریح کوتاه تا حالت بهتر بشه. 

قبل تاپيك داشتم اينو ميخوندم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.