2777
2789
عنوان

سختی های زندگی یک پزشک😞

| مشاهده متن کامل بحث + 44921 بازدید | 153 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاً چرا هشت سال؟ ☹️ مگه كدوم علوم پزشكي خوندي مينو جان كه هشت ساله بود دوره ش؟! بيست سالگي وارد ...

7 و نیم سال دانشگاههای تهران و بعضی شهرستانا 7.5 ساله 

یه نیم سالم درگیر چاپ مقاله و دفاع

استارتر عزیز شما از کی خسته شدی؟اخه من عید اینترن میشم میخام بدونم تو اینترنی ادم خسته میشه یا نه؟

به نظر من که عمر ادم میگذره چه با درس خوندن چه نخوندن.من وقتی بعضی از اطرافیانمو میبینم که چه جوری عمرشونو تلف میکنن خدا رو شکر میکنم که حداقل کاری میکنم که در اینده برا خودمو بقیه مفید باشم نه اینکه فکر کنم عمرم الکی تلف شده

استارتر عزیز شما از کی خسته شدی؟اخه من عید اینترن میشم میخام بدونم تو اینترنی ادم خسته میشه یا نه؟ ...

نه عزیزم عمرت تلف نشده من اصلا اینو نمیگم فقط شادیهات کم میشه

بستگی داره اینترن کجایی

دوران اینترنی میتونه سخت باشه یا متوسط برای من سخت گذشت 

از اواخر اینترنی به اینور خستم البته خسته جسمی

خستگی روخیلی خیلی قبل تر

ولی اگر به خودت تفریح و رست بدی خستگیت کمتر میشه

خواهر من دکتری مهندسی معدن داره استاد دانشگاهه هم خودش هم همسرش.پارسال پزشکی قبول شد چندسالم خوند که بیاره.میگه من مهندسیو تا دکتری خوندم.پزشکی راحت تراز مهندسیه.برادرمم فوق لیسانس مهندسی مکانیکه امسال  میخواد کنکور بده پزشکی بیاره.سختیش می ارزه به کاری که انجام میدی.

No mention

بالاخره شما پزشکی خوندی یا ادبیات انگلیسی 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺