2821
2789
سلام گلم من چند وقته خیلی با شوهرم دعوا داریم میخوام ببینم چی میشه ازهم جدا میشیم یا نه شوهرم منو دو ...

مشکلت با شوهرت تا ۴وعده دیگه حل میشه

جدایی نداری

دوستت داره اخلاقش تنده

خیانت ام نداری

مشاوره بری خوبه حتما 

واسه کارت اجازه میده وای سخت

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

مشکلت با شوهرت تا ۴وعده دیگه حل میشهجدایی نداریدوستت داره اخلاقش تندهخیانت ام نداریمشاوره بری خوبه ح ...

منم میگی 

حسش چیه ؟ بیشتر میشه ؟

کی میبینمش؟ 

بدجنس ‌وخطرناکه؟

منو فقط برای استفاده می‌خواد وحسی نداره؟ 

دخترای دورش چطورین ؟ من بنظرش چجوریم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلت با شوهرت تا ۴وعده دیگه حل میشهجدایی نداریدوستت داره اخلاقش تندهخیانت ام نداریمشاوره بری خوبه ح ...

عشقم ازدواج من کی جور میشه 

هر چی حس میکنی ازم بگو 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به آرزوهام قول رسیدن دادم 🌱

@آنلی9514‍ سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

عزیزم منم اصلا حالم خوب نیس،زندگیم چطوری میشه ب ارامش میرسم؟ازدواج خوب دارم؟چ مدت دیگ خیلی داغون شدخ

خیلی شلوغ شد

بچه ها اونایی که واجبه بیان درخواست بدن

حال روحی خودم خیلی خوب نیست واقعا واسم دعا کنید

سعی میکنم واجب ها رو جواب بدم

دعا کنید واسم مشکلم حل شه💖🌸

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

مآه تولد یا اول اسم یا خصوصیات میگی

فرزین یا طاها

مادر میشم

ازدواج دارم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز