2777
2789
همسرم پرستاره سابقشون بالاست مدرکش بالاست با افزایش حقوق امسال بین ۳۵ تا ۴٠

سلام 

رینج حقوق پرستارها واقعا چطوریه

الان همسرتون از حقوقشون راضی هستن؟

همین سایت دیدم برای پرستار که تازه شروع به کار کرده حقوق در حد ۳۰ تومن اینا گفته بودن

در مقایسه با مهندسی خیلی بهتره

ولی الان شما میگید همسرتون سابقه و مدرکشون بالاست

پس چرا اختلاف حقوق با اون کمه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

داداش منم کارگره تو شرکت بالای ۴۰ میگیره 😑😐 خداروشکر مثلا سر پرستاشون ۶۰ به بالا میگیرن بدون مدرک ...

شوهر من سمتش رییسه. خیلی خیلی هم کار میکنه بعضی وفتا تا ۱۰ شب نمیرسه بیاد خونه. مدرکشم فوق لیسانسه ، نمیدونم چرا انقذ حقوقش پایینه🤦🏼‍♀️

حَسبی الله💫🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوق کارمند و کارگر با هم زمین تا آسمون فرق داره بعد نمی‌دونم چرا کارمندا امسال معترض بودم به افزایش ...

بله سختی کار و فرسایش دارن بیچاره ها ۴۰ درصد هم میشه سه تومن تقریبا نسبت به حقوق سال قبلشون

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شوهر من سمتش رییسه. خیلی خیلی هم کار میکنه بعضی وفتا تا ۱۰ شب نمیرسه بیاد خونه. مدرکشم فوق لیسانسه ، ...

دیگه قانون کاره حقوق هیچ کس منصفانه نیست بنظرم با این نرخ تورم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید