2777
2789
عنوان

عجب شنبه ای شد

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 23 پست
جای که تمیز باشه نیستخونه قدیمیم باشه سوسک کش که هستخدا شاهده یه خونه اجاره کردم قدیم ساختم نبود زنه ...

سوسک از  راه فاضلاب میاد ربطی به کثیفی نداره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه های کثیف سوسک میزنه خونه ای که رسیدگی بشه سوسک وکرم نمیزنه

نه بابا

سمت ما چون کوهستانیه خاکش سوسک و هزار پا داره

هزار پای معمولی نه ها 

هر شاخکش یه متره چندش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه باباسمت ما چون کوهستانیه خاکش سوسک و هزار پا دارههزار پای معمولی نه ها هر شاخکش یه متره چندش

اونو دیگه نمیدونم

ولی خونه ای که اجاره کردم پر سوسک 

باورت میشه زنه پوشک خودش وبچه ش رو انداخته بود پشت درختای حیاط😏خدا لعنتش کنه چقد کثیف بود

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

اونو دیگه نمیدونمولی خونه ای که اجاره کردم پر سوسک باورت میشه زنه پوشک خودش وبچه ش رو انداخته بود پش ...

اره به کثیفی هم مربوطه

ولی یه بخشیش هم مربوط به خاک اون منطقه هست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره به کثیفی هم مربوطهولی یه بخشیش هم مربوط به خاک اون منطقه هست

الان من قسمتیم که بیایونه کلا  وزمین کشاورزی داره باورت میشه همه همسایه ها موش دارن الی من

چون من هیچ نون خشکه وپلاستیکی داخل حیاط نگه نمیداری آت وآشغال اضافه جمع نمیکنم همسایه بغلی دید موش خونه من نمیاد  بهش گفتم اینجوری میکنم دیگه اونم موش خونش نمیره

اینکی موش پر تو خونش پر نون خشک وآت واشغال وکثیفی

باور کن موش وحشره دور کثیفی جمع میشه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

خونه های کثیف سوسک میزنه خونه ای که رسیدگی بشه سوسک وکرم نمیزنه

والا حیاط بود، فکر کنم طبیعیه خیاطی که توسط کل و گیاه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید
نه باباسمت ما چون کوهستانیه خاکش سوسک و هزار پا دارههزار پای معمولی نه ها هر شاخکش یه متره چندش

وای نگو آره تو باغچه حیاط ماهم هست

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید