2777
2789
عنوان

تقویت هوش کودکان پیش از دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 16797 بازدید | 21 پست
کلا تو پیش دبستانی چه چیزایی یاد میدین به بچه ها؟؟

هرجا سبك كاري خودشو داره خيلي از جاهاي خصوصي الفبا و عددنويسي ياد ميدن ولي ما مدرسه دولتي هستيم كلا الفباوعددنويسي ممنوعه من خودم بيشتر رو خلاقيت بچه ها كارميكنم و بيشتر اموزشهام با قصه و بازيه براي مفتهيم قراني و سوره ها هم من خيلي بيشتر  از بقيه همكارام ياد ميدم هم بخاطر اجرش تو زندگي خودم هم اينكه ذهنشون كاملا اماده س و براحتي ميمونه تو ذهنشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرجا سبك كاري خودشو داره خيلي از جاهاي خصوصي الفبا و عددنويسي ياد ميدن ولي ما مدرسه دولتي هستيم كلا ...

خدا خیرتون بده 

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤
کلا تو پیش دبستانی چه چیزایی یاد میدین به بچه ها؟؟

منم با حرف دوست عزیز موافق هستم هرجا سبك كاري خودشو داره خيلي از جاهاي خصوصي الفبا و عددنويسي ياد ميدن . به نظر من بهتر هست تو اون مقطع کودک با مهارت های زندگی، مهارت های اجتماعی و بازی های فکری و منطقی ،  بازی های پرورش دقت و تمرکز آموزش داده بشه.

یه سری کتاب هایی هستند به اسم سلام پیش دبستانی ها اثر داریوش صادقی و علی صادقی کتاب هایی عالی هستند برای آموزش تو این مقطع

https://joyabook.com/

منم با حرف دوست عزیز موافق هستم هرجا سبك كاري خودشو داره خيلي از جاهاي خصوصي الفبا و عددنويسي ياد مي ...

ممنون از راهنماییتون 💚

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی