2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام.عزیزم وضع مدرتون الان چه جوریه؟

مادر من چند ساله پارکینسون دارن الان دیگه نمیتونه بره دستشویی بلید پوشکش کنیم

وضعش روز به روز بدتر میشه

خیلی ناراحتم

چکار باید کرد؟

شما چه جوری میشورینشون؟تنهایی بلندش میکنید؟؟

روزی چند بار پوشک عدض میکنید؟ببخشید حالم انقد بده اومدم تجربیاتو بخونم

شما هر روز میرید خونه پدرتون؟شوهرتون مشکلی نداره

ببخش زیاد میپرسم یه کسی میخوام درکم کنه و راهنمایی کنه

دلم برات تنگ شده حسین

سلام.عزیزم وضع مدرتون الان چه جوریه؟مادر من چند ساله پارکینسون دارن الان دیگه نمیتونه بره دستشویی بل ...

سلام عزیزم ،پدر منم پوشک میشن و برا ادرارشون سوند دارن بله تقریبا هر روز میرم خونشون ،شوهرمم چرا گاهی غر میزنه گاهی نه  ،بالاخره باید درک کنه ،وقتی دسشویی بزرگ رو میکنه  من دستکش دستم میکنم و با دسمال کاغذی تمیز میکنم و در انتها دستمال مرطوب میکشم  ،جلو رو هم که سوند داره گاهی سرم شستشو میریزم  و تمیز میکنم گاهی ،با دستمال مرطوب و چرب میکنم که نسوزه ، ویلچر مخصوص حمام دارن  که  چند روزی یبار میبریمشون حمام  ،هر سوالی باشه در خدمتم  منم خواهرت . پوشکشم  هر وقت  پی پی کنه  عوضش میکنیم ،شما هم دست تنهایی؟ زخم بستر هم گرفتن  ،؟ من پدرم توهم بینایی پیدا کرده ،همش میگه اونجا گنجشکه ،رو دستم کرمه  ،مورچع  اونجاس   

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
سلام.عزیزم وضع مدرتون الان چه جوریه؟مادر من چند ساله پارکینسون دارن الان دیگه نمیتونه بره دستشویی بل ...

متاسفانع پارکینسون درمانی نداره به اون صورت ،شنیدم بعضیا قرص میخورن  بعترن ،پدر من قرص نمیخوره  ،چند وقته مادرتون زمین گیر شدن؟

متاسفانع پارکینسون درمانی نداره به اون صورت ،شنیدم بعضیا قرص میخورن بعترن ،پدر من قرص نمیخوره ،چند ...

بله پارکینسون اصلااا درمان نداره

چه دردیه افتاد به جون اینا؟؟

مادر من اخیرا نمیتونه بره دستشویی و باید پوشکش کنیم

خودش نمیزاره میگه میرم دستشویی ولی با هزار مصیبت که میبریمش یهو وسط راه پی پیش میریزه چون روده هاش کنترل ندارن

خیلی سخته

یه برادر دارم بالای مامانمینا میشینن

میاد عین یه غریبه میگه مامان چه طوره؟ و میره پیش زنش

اشکال نداره زمین گرده این روزا برا همه هست

نمیگه خواهر کاری خریدی چیزی لازم نداری؟

من خواهر دارم ولی هممون متاسفانه دیسک کمر داریم و این اذیت میکنه

مادرم که همش از خدا مرگ میخواد دلم کباب میشه

میگم آخه چی شد زن به اوووون زرنگی و تمیزی و فرزی به این روز افتاد؟؟؟تمیزیش زبانزد بود الان دیگه نمیتونه دستشوییشو تا توالت نگه داره و میریزه

دلم گرفته اون بهترین مادر دنیا بود

الان محتاج ما شده 

خدایا کاش فقط دلشو نشکنیم فشار کار باعث نشه اخمی بکنیم

برادرم به حد کافی دلشو میشکنه همش ور دل زنشه یکی نیست بگه بابا زنت سرِ جاشه به خدا هیچیش نمیشه یه ساعت هم بیا وببین مادرت چی لازم داره اونم اون مادری که خونشو چندیین ساله مفت در اختیارت گذاشته نه پول برق ازت گرفته نه گاز و آب

برنج و گوشتت اکثرا از پایین میاد برات 

چرا بعضی بچه ها انقد ظالمن؟

تو روی مادرم میگه من تو دنیا فقط زنم و پسرم برام مهمه بقیه ازشون متنفرم

ببخش سرتو درد آوردم

دلم برات تنگ شده حسین

بله پارکینسون اصلااا درمان ندارهچه دردیه افتاد به جون اینا؟؟مادر من اخیرا نمیتونه بره دستشویی و باید ...

دست رو دلم  نزار که خونه منم یه برادر دارم بی عاطفه اصلا حتی زنگم نمیزنه احوال پدرشو بپرسه  اونم فقط دنبال زن و بچه خودشه  الهی خدا توان و نیرو بهمون بده  بتونیم کمک حال پدر مادرمون باشیم ،لرزش و توهم هم دارن مادرتون؟

دست رو دلم نزار که خونه منم یه برادر دارم بی عاطفه اصلا حتی زنگم نمیزنه احوال پدرشو بپرسه اونم فقط ...

الهی آمین

از خدا قدرت و توفیق میخوام به مادرم برسم

توهم نداره ولی لرزش داره اونم با دارو کنترل میشه تا حدودی

از خدا برای شما هم سلامتی و قدرت روحی و بدنی میخوام

خدا همه بیماران رو هم شفا بده به حق مهربونیش

واقعا مریضی سخته 

دلم برات تنگ شده حسین

الهی آمیناز خدا قدرت و توفیق میخوام به مادرم برسمتوهم نداره ولی لرزش داره اونم با دارو کنترل میشه تا ...

ممنون عزیزم   خدا هم پدر منو هم مادر شپا رو یا شفا بده  یا عاقبت بخیرشون کنه