2777
2789

خیلی تعریفشو شنیدم توی تاپیکاهم هست 

اما منظور اینه فقط حالشون خوب شده؟ یا چیز فیزیکی هم وارد زندگیشون شده؟

تجربه هاتون بگین مرسی

لایکم کنید 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

به منم بگید🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیزیکی فقط با تلاش به دست میاد و حرکت

شکرگزاری یا تئوری جذب شاید بتونه تاثیر داشته باشه ولی نه مستقیم 

من خودم موقع نماز شکرگزاری میکنم و واقعا هم حالم خوب میشه هم برکت بیشتری داره زندگیم

من بعصی خواسته هام رو همش نگرانشونم نمیتونم رها باشم به نظرت چیکارکنم تو اینطور بودی؟

تا زمانی ک نگران باشی نمیرسی چون با نگرانی انرژی منفی میفرستی. من خواسته هایی داشتم ک دور از ذهن بود و اگر بخواهی چیزی جذب کنی شرط اولش اینه ک ذهن قبولش کنه. من خواسته هایی داشتم ک ذهنمم قبول نمیکرد ک بشه برای همین می نوشتم سپاس گزارم ب گونه ای که فکرشو نمی کردم فلان اتفاق افتاد. بعد چند وقت نوشتن ذهنمم قبول می کرد ک انجام شده