2777
2789
عنوان

با دامن میشه رفت داخل حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرمت حرم و نگه دار حتی اگه گیرم ندن ، التماس دعا

امضات حال دقیق الان منه

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

بچه بودم کلاس 2 بودم چون شلوارک پام شلوارکمم تا پایین زانوم بود گیر دادن بهم از همون موقع دیگه پامو مشهد نزاشتم 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

بچه بودم کلاس 2 بودم چون شلوارک پام شلوارکمم تا پایین زانوم بود گیر دادن بهم از همون موقع دیگه پامو ...

بعضی از خادما ورفتارشون زشته و عصبین

منم تجربه بدی داشتم 

ولی خود حرم خیلی آرامش بخشه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بعضی از خادما ورفتارشون زشته و عصبینمنم تجربه بدی داشتم ولی خود حرم خیلی آرامش بخشه

کلا من از جایی که گیر بدن بدم میاد

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

بچه بودم کلاس 2 بودم چون شلوارک پام شلوارکمم تا پایین زانوم بود گیر دادن بهم از همون موقع دیگه پامو ...

عیبی نداره .من هم گیر دادند.

قدم بلند بود .گفتند چادر سرت کن .ما هم حساس .

مهم عشق مونه .

من الان چادریم .

تازه گیر هم بدهند بهم برمیخوره .ولی دلم با امام خودمه دیگه .ناراحت نباش.بازمبرو 

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

من ناراحت شدم یادم رفت جوراب پام کنم .خانمه نمیگذاشت .کربلا بودم .خوب جوراب همراهم بود .گفت بپوش بعد برو .به عشق امام حسین بی خیال شدم .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

2790
2778
2791
2779
2792