2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون دوستش داشتم

بهت بدی کرد وابسته اش شدی و الان داری درد می کشی زجر می کشی خواب و خوراکت را گرفته 

چون از مهربونی ات سواستفاده شده 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

خداروشکر خوبم عزیزم

دوست ندارم کسی باعث ناراحتی تو بشه 

و نذار کسی دلت را بشکونه و به بازیچه قرار بده 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

دوست ندارم کسی باعث ناراحتی تو بشه و نذار کسی دلت را بشکونه و به بازیچه قرار بده

بله. دیگه ولش کردم برای همیشه الان خداروشکر حالم خوبه فراموشش کردم 

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند 🖤

بله. دیگه ولش کردم برای همیشه الان خداروشکر حالم خوبه فراموشش کردم

خیلی خوشحالم عزیزم که حالت خوب شد 

حال دلت چطوره

خداروشکر خوبم عزیزم چقدر شما مهربونیت❤️

عزیزم خودت خوب و خوش قلبی 

که من را خوب و مهربان می بینی 

می تونی ماجرای آشنایی ات را با اون عوضی برام تعریف کنی 

و چه عاملی باعث شد حال خوب و دل پاک و عشق آسمانی ات را نابود گنه 

عزیزم خودت خوب و خوش قلبی که من را خوب و مهربان می بینی می تونی ماجرای آشنایی ات را با اون عوضی برام ...

رابطه مون مجازی بود من خیلی دوستش داشتم ولی بهم خیانت کرد دوستم نداشت منم بخاطرش خیلی اذیت شدم بخاطر همین ولش کردم 

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند 🖤

رابطه مون مجازی بود من خیلی دوستش داشتم ولی بهم خیانت کرد دوستم نداشت منم بخاطرش خیلی اذیت شدم بخاطر ...

خوشحالم که زود متوجه شدی 

خداناکرده بعدها برات اتفاقی می افتاد 

چکار می خواستی کنی