2777
2789
ارز دیجیتالم ک خیلی ریخت ، توروخدا بگو اگ میدونی کی درست میشه همه امیدم ب اینه

ارز دیجیتال میره بالا قطعا اگه اینطور نبود پدرم سرمایشو نمیزاشت

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی مردم ما دعا میکنن به خاطر دو گرم طلایی که تو خونه جمع کردن گرون بشه و متوجه عواقبش نیستن همینجور میره بالا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
از کجا سیگنال صعود و نزول دریافت میکنند؟

نمیدونم بابام مشاور داره تو صرافی اون بیشتر کارارو انجام میده

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

این سکه هایی که مرکز تبادل میده و عکس امام روشون هست سکه امامی هستند دیگه درسته ؟

بله 

میتونم یه سوال بپرسم ازتون؟

ارز دیجیتال میره بالا قطعا اگه اینطور نبود پدرم سرمایشو نمیزاشت

اقتصاد مملکت ما جوریه که هیچکس نمیتونه کامل بفهمه در اینده چی میشه،هرچقدرم تجربه و علم داشته باشی بازم سورپرایزت میکنه‌،اصلا هیچ حساب کتابی نداره

وا چه ربطی داره باز مردم رو مسبب گرونی ها دونستین ؟!

طلا ی قیمت جهانی داره و ی قیمت عرضه داخلی که متاسفانه رقابت شدید همواره در نرخ داخل بوده و اینو برای عامل گرونی نگفتم اما بارها دیدم که خیلیا تا دو گرم میخرن میگن کاش گرون شه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
2790
2778
2791
2779
2792