ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاش واقعا اینجور موارد مث اسیب به طبیعت و آثار باستانی جرم انگاری میشد کاش حالا که مردم فرهنگ ندارن یه ضمانت اجرای سنگین میذاشتن براش جریمه ای چیزی حداقل
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
روز سیزده بدر چقدر آشغال جمع شده بود اعصابم خراب شد پاشدم آشغالای روی زمینو جمع کردم ولی یه جا دیدم طرف پوشک بچشو گذاشته بود تو نایلون وسط جنگل عقم گرفت خاک توسرشون یه آشغالم نمیبرن بندازن سطل
اوج بی فرهنگی ما تو چهارشنبه سوری بود چه قد حیوون بیچاره آسیب میبینه این وسط چه قد مردم بدبخ که کار ضروری دارن آسیب میبینن به خاطر این که یه مشت جوون بی بته میخوان انرژیشونو تخلیه کنن بیچاره حیوونا از ترس سکته میکنن😞💔 همون شب ایقد ناراحت بودم میگفتم ایشالا کارماشو به بدترین حالت ممکن پس بدن ایطوری ترس تو جون این بیزبونا نندازن
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
به خاطره اين كه بي صاحبه چرا چند نفر نگهبان نميزان كه مراقبت كنن يا جريمه كنن اينا كه هيچي حاليشون ن ...
کنار تپه نوشیجان (ارگ نوشیجان) که قدیمی ترین مکان خشتی جهان هستش منبع آب ساختن!😐😐😐
در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک