2821
2789
عنوان

خریدای من😁

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 43 پست
ببین ما جنوبیم و شهرمون ایام عید غلغله میشه و مغازه دارا هر چی تو مغازه ها دارن حراج میکنن و اگه بگر ...

منم بعضی موقع ها به سرم میزنه میگم دیگه با این قیمت نمیتونم پیدا کنم بهم احساس پولداری دست میده هرچی میاد دم دستم میخرم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلامت باشی الان ناراحتم که پولامو آتیش زدم😅

نه ناراحت نباش پول واسه خرج کردنه دیگ😁

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

پول برا خرج کردنه فردا شاید نباشی 😂🤣البته دور از جونت

اره باید اینجوری خودمو دلداری بدم😅🤦🏻‍♀️

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
جانسون😁😁 سالهاست همینو میزنم

پوستتون چرب یا خشک؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ولی خب یک سری چیزایی که خریدی مثل شلوار قیمتش خوبه 500

آره یه مغازه هست چند وقت یکبار شلوارای تک سایزشو آف میزنه منم ازون خریدم ذخیره کردم چون الان شلوار جین ۱ تومنبه بالاست

اره باید اینجوری خودمو دلداری بدم😅🤦🏻‍♀️

من خیلی خوب دلداری میدم 

هر وقت ناراحت بودی تگم کن 🤣پشماتو کز میدم 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

منم بعضی موقع ها به سرم میزنه میگم دیگه با این قیمت نمیتونم پیدا کنم بهم احساس پولداری دست میده هرچی ...

نه من هر چی نمیخرم چیزایی که واقعا استفاده دارم مثلا تی شرت و شلوار و شومیز بیرونی چوت سر کار میرم خیلی استفاده دارم اخه تابستون مدام باید لباس عوض کنی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز