_missgisgolab مدیر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2455 عنوان ادکلن خوشبو | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست سلاممیخوام هدیه بگیرم برای خواهرم۱۸سالشهادکلن خوشبو معرفی کنیدبوی تمیزی و گل بدهشیرین و گرم باشه فک کنم بیشتر دوست داشته باشه هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 1404/01/15 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 بوی گل لانوین اکلتبوی شیرین انجلز شیر یا بلک اوپیوم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
jenii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2954 میشه یه نفر یه عطر بگه بوی تمیزی بدهدیدین یسریا چقدر بوی تمیزی خوبی دارنخیلب دوست دارم بدونم چیکار میکنن:**< صاحب این کاربری عوض شده است.🚶♀️
0کرانچی_فلفلی0 عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 3826 اینوکتوس، پلانتیوم ، آنجل شیر،لاگوست سبز ، مگاماره ، بلک افغان ، کاپیتان بلک اینا محشره 👌🏻😍 لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
_missgisgolab مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2455 میشه یه نفر یه عطر بگه بوی تمیزی بدهدیدین یسریا چقدر بوی تمیزی خوبی دارنخیلب دوست دارم بدونم چیکار م ... خودم از عطرایی ک دارماونی که باهمه برام فرق دارهسلبریشن ویکتوریا سکرت هستبوی تمیزی،گل رز و شامپاین هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت
تانیا73 عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 4545 وانیلا سک سی بزنی تو گوگل میاد بالا ترند هم شده افتضاااحههههه بوش عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن
_missgisgolab مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2455 بچه ها بوی لیبر چطوره؟ من تست کردمتند بود و شیرینسلیقه من نبودنمیدونم چرا اینقدر ترند شدهسلیقه ها فرق میکنه دیگه هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت
jenii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2954 خودم از عطرایی ک دارماونی که باهمه برام فرق دارهسلبریشن ویکتوریا سکرت هستبوی تمیزی،گل رز و شامپاین چند گرفتین؟کجا اخه معمولا اینقدر عطرا گرون شدن که صاحب این کاربری عوض شده است.🚶♀️
دختر_عمه_زا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 10490 اهوماز این هم خوشش میاد گودگرل گرمه ولی رایحه استوایی داره ψ ❤️
_missgisgolab مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2455 افتضاااحههههه بوش زیادی شیرینهبوی کیک وانیلی میدهولی سلیقه ها متفاوته هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت
jenii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2954 بچه ها بوی لیبر چطوره؟ من بوشو دوست داشتم بوی خوبی میداد ملایم بودو خنک صاحب این کاربری عوض شده است.🚶♀️
_missgisgolab مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2455 چند گرفتین؟کجا اخه معمولا اینقدر عطرا گرون شدن که چند ماه پیش انلاین سفارش دادم شرکت فرگرانس نزدیک ۷۰۰شد هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت
jenii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2954 چند ماه پیش انلاین سفارش دادم شرکت فرگرانس نزدیک ۷۰۰شد میشه اسم پیج یا چیزی از این شرکت بدیموندگاریش خوبه؟ صاحب این کاربری عوض شده است.🚶♀️
_missgisgolab مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2455 میشه اسم پیج یا چیزی از این شرکت بدیموندگاریش خوبه؟ شرکت اماراتی هست ک عطر های شرکتی میارهمن از پیج ها خرید کردم این ادکلن فرگرانس زده بود نمونه شو خریدماز چند تا پیج قیمت گرفتم از یکیش خریدم ماندگاری بد نیستادکلن لیلیوم تو اینستا سرچ بزنراهنمایی میکنن هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت