مرسی بابت تاپیک آموزنده ات عزيزم
نامزد منم شگردش اینه حتی اگه کار اشتباه کنه خودشو به قهر و ناراحتی میزنه که من کوتاه بیام.. قبلاً خیلی قهر میکردم ولی واقعا درست نيس آخرش هم بیشتر اوقات اون زنگ میزد و میگف تا کی میخوای به این رفتارت ادامه بدی که ینی از دلم دربیار حتی اگه خودش اشتباه کرده باشه
تو خانواده اش خیلی شوخی میکنن به شوخی بهم گفت خواستی بریم فلان جا یه وقت روانشناس برای خودت بگیر البته فقط خودم و خودش بودیم
خب منی که همیشه و همیشه احترام تو خانواده ام بوده این شوخی برام جالب نبود بعدش خودش خندید و من نخندیدم میگه من باید فکر کنم تا ببینم چه شوخی باید باهات کنم
بهش گفتم هر چیزی شوخی نیست شوخی که رو شخصیت و شعور یا رابطه دو طرفه مانور بده باعث شکسته شدن حرمت ها میشه.. اونم گفت بار آخرت باشه 😑😑
منم سکوت کردم تا دیشب یک شب پیام داد که خوابیدی منم گفتم ن(به لحن ناراحتی باهم صحبت میکردیم) چون اصولا اهل قربون صدقه و این حرفاس هیچی دیگه گفت توقع داشتم از دلم دربیاری گفتم من ناراحت شدم بگم ببخشید که ناراحت شدم؟!! بعدم گفتم سر فرصت با هم صحبت کنیم و به نتیجه برسیم درباره این موضوع و اینم گفتم که اگر مقصر باشم اونقدر میدونم که باید معذرت خواهی کنم وگف آفرین 😐😐😐
راستش اهل ناز خریدن نیستم چون فک کنم وقتی اینو بخونین فک کنی نازشو زیاد خریدم اتفاقا برعکس
بعضی وقتا به خصوص وقتی حرفی خلاف باورهای ثابت شده اش یا علایقه اش میزنم باعث بحث و ناراحتی میشه
اینم بگم امروز صبح بهش پیام صبح بخیر دادم ولی با لحن ناراحتی که بدونه من باهاش قهر نیستم ولی دلخورم ولی ایشون خوندن و جواب ندادن😐😐
تا چند دقیقه پیش که گفت فردا آماده باش بریم فلان جا برای آزمایش با همون لحن ناراحتی
واقعا نمیدونم با این اخلاقش چیکار کنم؟!😐😐