2777
2789
عنوان

مادر شوهرم منو جلوی همه زد

653 بازدید | 46 پست

سلام دوستان لطفاً کمکم کنید. چند روز پیش رفتیم با شوهرم خونه ی مادر شوهرم برای شما دعوت بودیم و همه هم بودن من پیش شوهرم نشسته بودم بعد از شام بود همه نشسته بودیم درحال صحبت کردن که ناگهان مادرشوهرش پرسید چرا بچه دار نمیشید؟ من گفتم چون شرایطش نیست و درست نیست شرایطش نداریم بچه بیاریم بعد اومد جلوی همه گفت یا بچه میارید یا از خونم بیرونتون میکنم ما گفتیم خب ما شرایطشو نداریم عجب بعد اومد سمت من جلوی همه حتی شوهرم منو سیلی زد و شوهرم هم واکنشی نداشت حتی نگفت بریم خونه فقط نشست عین چی نگاه میکرد خیلی ناراحت شدم بنظرتون چه کار کنم؟

هیچی شوهر بی غیرتت باید کاری میکرد ک نکرده.

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خ  ب  ب شوخی چکت زده دیگ

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز